car image car image
Boka fordon nu i Liepaja
 
 

Varför hyra hos Sixt?

 • 4000+ uthyrningskontor världen över
 • Billig biluthyrning i Liepaja
 • Biluthyrning världen över och i Liepaja
 • Biluthyrning i över 100 länder
 • 180.000+ fordon i vår flotta
 • 50.000+ premiumfordon att hyra
 • 5e största biluthyrningsföretaget

Få se så mycket som möjligt under en vistelse i Lettland genom att hyra bil i Liepaja. Vi på Sixt ser fram emot att guida mellan en rad olika bilar från vår omfattande fordonsflotta. Reser du i affärer eller nöja? oavsett vad har vi alternativ som känns som skräddarsydda för ditt ändamål. Välj bland 4x4, minibuss och cabriolet i klassen ekonomi till lyxbil. Notera dock att vi inte alltid kommer att ha samtliga modeller inne eftersom vissa kan vara uthyrda. Däremot ser vi alltid till att finna närliggande alternativ som är likvärdiga.

 
 • Liepaja

  Sixt Biluthyrning
  Fr. Brivzemnieka iela 38
  3401 Liepaja

  Må. - Fr.09:00 - 18:00
  Lö.10:00 - 15:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Att hyra bil i Liepeja

Vi på Sixt biluthyrning i Liepaja strävar efter att ha så nöjda kunder som möjligt. Därför är vi stolta över att kunna presentera en rad olika tilläggstjänster som gör resan personlig. Välj bland försäkring, satellitstyrd gps, bilbarnstol och extra förare. Du kan höra med oss på vår biluthyrning i Liepaja för att höra vad vi kan erbjuda just här. Vi kommer att guida dig för att resultatet ska kännas individuellt och passa en specifika resan. Att hyra bil i Liepaja är början på en njutfull och avslappnad resa i både affärer och nöjen.

Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil i Liepaja

Upptäck denna stad vid Östersjökusten genom att hyra bil i Liepaja. Detta är ett optimalt resmål för alla som uppskattar såväl sol och bad som ett rikt kulturliv. I denna del av Lettland finns både modern arkitektur och århundraden av historia. En två timmar bilfärd tar dig dessutom hela vägen till huvudstaden Riga. Ta din hyrbil i Liepaja längs den åtta kilometer långa stranden för att finna den bästa platsen för en dags solbad. Eller besök byggnader i jugendstil inne i stadskärnan för att sedan avnjuta en måltid på någon av alla restauranger. Vi på Sixt tar emot på vår biluthyrning i Liepaja.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor