Biluthyrning
Luqa
Fäll ihop
Malta // Luqa
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Luqa: Sixt biluthyrning online-bokning

På Sixt vet vi att resor på Malta kan se olika ut och att de skiftar beroende på om du reser i affärer eller nöjen. Därör är vi lyhörda för våra kunders behov och kan erbjuda en rad alternativ från vår omfattande vagnpark. Att hyra bil i Luqa är ett bra alternativ för alla som vill hinna se så mycket som möjligt under en vistelse här. På Sixt biluthyrning i Luqa har vi bilar som passar alla plånböcker i klasserna lyxbil och ekonomi. Här hittar du modeller som 4x4, minibuss och cabriolet. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina önskemål.

 
 • Malta Luqa Flygplats
  Ring Road Park East Lvl 1
  LQA 4000 Luqa

  Må. - Sö.08:00 - 20:00
  Helgdag08:00 - 20:00
  Boka på detta kontoret

 • Malta Luqa Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Ring Road Park East Lvl 1
  LQA 4000 Luqa

  Må. - Sö.08:00 - 20:00
  Helgdag08:00 - 20:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Att hyra bil i Luqa

Vi på Sixt strävar efter nöjda kunder och därför kan vi erbjuda flera tillval när du väljer att hyra bil i Luqa. Hur ser just dina resa i regionen ut? Vi ser till att din vistelse här blir personlig genom att tillhandahålla alternativ som satellitnavigering, extra förare och bilbarnstol på vår biluthyrning i Luqa. Hör med oss vad vi har för extratjänster just på vårt lokala kontor på Malta. Notera också att vi inte alltid var varje hyrbil i Luqa inne, men att vi alltid kommer att finna dig ett närliggande alternativ.

Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil i Luqa

Vår biluthyrning i Luqa ligger i de sydvästra delarna av landet och endast 5 kilometer ifrån huvudstaden Valletta. Ta bilen hit för att uppleva renommerade restauranger och bra shopping. Regionen är även könd för sol och bad och det är stränderna som verkligen bör upptäckas med din hyrbil här. Genom att köra runt kan våra kunder upptäcka alla de bästa platserna och enkelt ta sig mellan stad och strand dag som kväll. Vi vill ge våra kunder en så smidig och avkopplad vistelse här som möjligt.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service