Biluthyrning
Malta
Fäll ihop
Malta // Malta
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Malta: Sixt biluthyrning online-bokning

Ta möjligheten att få se så mycket som möjligt under en vistelse i mellersta Medelhavet genom att hyra bil på Malta. Detta är det smidigaste sättet att ta sig fram genom det lilla landet. Vi på Sixt kan tillhandahålla både personbilar och kombibilar för alla behov. Reser du i jobbet eller är du på semester? Oavsett vad kan vi på Sixt biluthyrning på Malta erbjuda fordon från en omfattande vagnpark för både stora och mindre plånböcker. välj från klassen lyxbil och ekonomi. Här finns 4x4,minibuss och cabriolet som alternativ för din hyrbil på Malta.

 
 • Malta Luqa Flygplats
  Ring Road Park East Lvl 1
  LQA 4000 Luqa

  Må. - Sö.08:00 - 20:00
  Helgdag08:00 - 20:00
  Boka på detta kontoret

 • Malta Luqa Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Ring Road Park East Lvl 1
  LQA 4000 Luqa

  Må. - Sö.08:00 - 20:00
  Helgdag08:00 - 20:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Att hyra bil på Malta

På Sixt älskar vi nöjda kunder. Därför kan vi stolt erbjuda flera olika tillval på vår biluthyrning på malta. Detta gör att resan genast får en skräddarsydd touch som skapar stor bekvämlighet för dina specifika behov. En familj med små barn på Malta kan vilja resa med bilbarnstol. En kompisgrupp där samtliga har körkort kan tycka det är skönt med en extra förare. Detta gör det till en fröjd att hyra bil på Malta när man sedan kan slappna av och bara luta sig tillbaka och njuta. Notera dock att vi inte alltid har varje hyrbil inne, men att vi kommer att finna alternativ på vår biluthyrning på Malta.

Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil på Malta

Vad vill du göra när du är på Malta? för att hinna med så mycket som möjligt är det en bra anledning att hyra bil här. Detta är ett land som präglas av sol och bad. Med en hyrbil kör du enkelt till alla de bästa platserna. Senare under dagen kan våra kunder åka vidare för att njuta på någon av de välsmakande restaurangerna inne i citykärnan. Här finns även bra shopping och mängder av mysiga smågator.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service