Biluthyrning
Fes
Fäll ihop
Marocko // Fes
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Fes: Sixt biluthyrning online-bokning

Marockos före detta huvudstad är en spännande destination. Vi på Sixt hjälper dig mer än gärna med en passande hyrbil i Fès. Våra bilar passar för de flesta utmaningar du kan ställas inför när du reser i landet. Vi har fordonskategorier som personbilar och kombibilar samt 4x4-bilar. Större sällskap kan med fördel även boka en av våra minibussar. Du kan återlämna bilen när som helst under dygnet. Boka din bil i Marocko genom vår biluthyrning i Fès.

 
 • Fes-Saiss Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Fez Int. Airport
  30000 Fes

  Må. - Sö.07:00 - 23:00
  Helgdag07:00 - 23:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

 • Fez Tågstation

  Sixt Biluthyrning
  Almohades Avenue
  30050 Fes

  Må. - Lö.09:00 - 19:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Fès

Vill du få ut så mycket som möjligt av din resa i landet är en hyrbil från Fès ett bra alternativ. Genom att hyra bil i Fès kan du enkelt köra till olika sevärdheter, både i staden och i dess omnejd. En fördel med att hyra bil i Fès via oss är att du kan anpassa bilen med våra tillvalstjänster. Skräddarsy bilförsäkringen, ange att du vill ha en bil med dieselmotor eller vill lägga till en förare till avtalet. Du kan även utrusta bilen med navigator eller bilbarnstol. När du ska hyra bil i Fès bör du komma ihåg att vi endast bokar en bil från bilgruppen. Föraren måste vara minst 21 år gammal. Våra tillvalstjänster och vår fordonsflotta skiljer sig mellan våra kontor i landet.

Få ut mer av din resa med en egen bil

Att Fès är en historisk stad råder det ingen tvekan om. Här finns bland annat världens äldsta fortfarande aktiva universitet, University of Al Quaraouiyine. Den grundades år 859. Universitetet är bara en av flera historiska byggnader och intressanta sevärdheter du kan besöka. Se även till att du besöker Bou Inania Madrasa och Al-Attarine Madrasa, två byggnader vars detaljrikedom kommer att få dig att tappa hakan. Andra sevärdheter är museerna Dar Batha och Borj Nord samt den stora blå grinden Bab Bou Jeloud. Oavsett hur du planerar att spendera din tid under din marockovistelse kan vi hjälpa dig med en passande bil. Välkommen in till vårt kontor!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service