Biluthyrning i Marocko

 

Utgå ifrån någon av dessa platser i Marocko

Mest populära bilarna i Marocko

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Casablanca Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Upptäck Marocko

Sixt biluthyrning i Marocko

Sixt biluthyrning i Marocko

Du kan känna dig varmt välkommen till oss på Sixt och vår biluthyrning i Marocko. Vi har specialiserat oss på att göra varje unikt önskemål tillgodosett när du vill hyra bil i Marocko, så att du oavsett ärende kan hitta en hyrbil som lever upp till dina förväntningar. Med ett brett sortiment av bilar i kategorier med en spridning mellan lyx och ekonomi är vi övertygade om att du ska hitta en lösning som gör din vistelse i landet till något litet extra.När du vill hyra bil i Marocko finns det garanterat små detaljer som vi kan göra för dig så att din bilfärd blir både mer bekväm och lite enklare. Sådant kan vara en GPS-navigatör för dig som är ny i trakten eller en extraförare när man vill göra längre bilturer. Reser ni hela familjen kan en barnstol vara en förutsättning och vi har förstås många typer av försäkringslösningar så att du kan känna dig helt trygg med din hyrbil. Oavsett dina personliga preferenser är vi på Sixt väl förberedda för att göra din resa till något alldeles speciellt.
Körregler i Marocko

Körregler i Marocko

Det finns några trafikregler som vi vill upplysa dig om när du vill hyra bil i Marocko:
- Generellt gäller samma trafikregler i Marocko som i Sverige.
- Vid rondeller eller liknande gäller strikt högerregel.
I tätorten kan trafiken upplevas som hetsig.
Vad man kan se med hyrbil i Marocko

Vad man kan se med hyrbil i Marocko

Med hyrbil i Marocko har man chansen att ta del av en unik kultur som har massvis att erbjuda. Sol och bad är förstås en stor anledningar till varför många besöker landet. Längs hela Atlantkusten finner du stränder som platsar in på världstopplistan. Skulle du vilka variera badandet är ett besök på någon av alla hammam-badhus ett kul alternativ för mer marockansk kultur. I Casablanca finner du den kända moskén efter Hassan II, vilket är världens näst största. Ett besök på det tillhörande museet ger dig en gedigen historisk introduktion till både religion och kulturhistoria för trakten. Medinan i Fès som finns med på UNESCOs världsarv och är även den ett bra exempel på lokal historia.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Marocko

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Marocko?
För att hyra en bil hos SIXT på Marocko så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Marocko.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil i Marocko?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,8
En sammanställning av 2058 omdömen
Överlämningen av bilen
(4,9)
Vägen till Sixt
(4,9)
På Sixt-kontoret
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Dacia Dokker
Dacia Dokker
Jeep Renegade Aut.
Jeep Renegade Aut.
Jeep Renegade
Jeep Renegade
Fiat 500 Aut.
Fiat 500 Aut.
Jeep Compass
Jeep Compass
Dacia Lodgy Steep Way
Dacia Lodgy Steep Way

Vanliga frågor om hyrbilar i Marocko

Kan jag boka en bil för en längre tid i Marocko?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Marocko?