Biluthyrning i Oujda

 

Mest populära bilarna i Oujda

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Oujda Angads Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Oujda

Kom in till Sixt Biluthyrning i Oujda för att hyra bil

Kom in till Sixt Biluthyrning i Oujda för att hyra bil

Oujda ligger i nordöstra Marocko. Om du vill hyra bil i Oujda är du varmt välkommen till oss. Sixt Biluthyrning i Oujda erbjuder många biltyper, allt från sedaner i lyxbilsklass och ekonomiklass till rymliga minibussar. Du når oss enkelt om du anländer på Oujda Angads flygplats. Eftersom många motorvägar leder genom staden är det lätt att hitta till din destination i Oujda.Använd vår hemsida om du enkelt och smidigt vill boka och hyra bil i Oujda. På hemsidan kan du förboka bil och även välja tillvalstjänster. Det finns fina tjänster att välja mellan, vilka kan göra din vistelse i Marocko mer bekväm. Välj obegränsad körsträcka om du vet att du ska köra långt eller mycket i och runt Oujda. Du kan även lägga till WiFi-hotspot, så att du har internet vart du än kör hyrbilen i Oujda och i regionen runt omkring. Boka gärna bil via hemsidan, men tänk på att vi endast reserverar en bil från bilkategorin. Dessutom kan tillvalstjänsterna variera mellan uthyrningskontoren.
Få ut det mesta av din vistelse i Marocko med en hyrbil från Oujda

Få ut det mesta av din vistelse i Marocko med en hyrbil från Oujda

Denna region i Marocko är betydelsefull för handeln med Algeriet och i första hand storstaden Fez. Genom att hyra bil i Oujda har du möjlighet att både se och göra mer. Du kan besöka stadens gamla del, eller medina, och fotografera porten in till marknaden. Söder om marknaden hittar du parken Lalla Aicha med svalkande pooler som är öppna för allmänheten. Ett tips är att köra norrut mot kusten där kan du hitta flera vackra stränder och mysiga byar. Om du är i Pakistan på affärsresa kan du räkna med att hitta en passande bil inom vår fordonsflotta. Kör till dina mötesplatser bekvämt och med stil. Boka online och hämta ut en lyxbil eller komfortabel sedan direkt när du anländer. Oavsett varför du besöker den här delen av landet är du välkommen in till ett av våra kontor.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Oujda

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Oujda?
För att hyra en bil hos SIXT på Oujda så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Oujda.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Oujda?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Oujda. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

5,0
En sammanställning av 135 omdömen
Återlämningen av bilen
(5,0)
Överlämningen av bilen
(5,0)
Vägen till Sixt
(5,0)

Vanliga frågor om hyrbilar i Oujda

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Oujda?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Oujda?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Oujda?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Oujda

Visa mer