Biluthyrning på Marrakech Flygplats

 

Mest populära bilarna i Marrakech Flygplats

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Marrakech Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Marrakech Flygplats

Adress

Marrakech Menara Airport, 401 60 Marrakech, Marocko
Mer information

Kontorstider

mån - sön
07:00 - 23:00
Helgdagar
07:00 - 23:00

Våra tjänster på Marrakech Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Planerar du en semesterresa med familjen i Marocko eller besöker du huvudstaden Marrakech för jobbets räkning? Kanske drömmer du om kamelridning i Saharaöknen eller om färgsprakande shopping på en orientalisk marknad? Oavsett vad som för dig till Marocko är du välkommen till oss på Sixt biluthyrning när du vill hyra en bil vid Marrakech Menara Flygplats. I vårt prisvärda utbud av premiumbilar kan du välja bland lättkörda personbilar för bekväma stadsresor, rymliga kombibilar för familjesemestern eller stadiga 4x4 för en säker biltur längs regionens ökenvägar. För att underlätta din bilresa i Marrakech erbjuder vi även praktiska tillvalsfunktioner i form av exempelvis navigator, extra förare och olika typer av barnbilstolar. Vänligen notera att utbudet av tillval varierar från fordon till fordon och att vi inte kan garantera en specifik bilmodell. Däremot går det bra att reservera önskad fordonskategori. När du genomför din bokning via vår hemsida kan du samtidigt enkelt hantera både bilkategori och eventuella tillval. Det går även bra att slå oss en signal så hjälper vi dig personligen att skräddarsy en hyrbil vid Marrakech Menara Flygplats som uppfyller just dina specifika önskemål.
Smidigt att hyra bil vid Marrakech Menara Flygplats

Smidigt att hyra bil vid Marrakech Menara Flygplats

RAK, Marrakech Menara Flygplats, även kallad Aéroport Marrakech Menara, är den internationella flygplatsen i den marockanska regionen Marrakech-Tensift-El Haouz. Flygplatsen tjänar över 4 miljoner resenärer per år och tar emot flygtrafik från Arabstaterna, Europa och Casablanca. Du finner enkelt Sixt Biluthyrning genom att följa våra brandgula skyltar i ankomsthallen. Om du klokt nog har bokat din hyrbil i förväg står vi beredda att lämna över bilnycklarna direkt vid ankomst, så att du sedan snabbt kan ta dig vidare ut i landet. Via Avenue Guemassa når du centrala Marrakech på bara 20 minuter och härifrån öppnar sig oändliga möjligheter till spännande utflykter i Marocko. Motorvägen A7 tar dig både till Casablanca och Agadir. För att optimera din hyrbilsupplevelse erbjuder vi både upphämtning och retur av din hyrbil utanför våra ordinarie öppettider.
På rundresa i historiska Marrakech

På rundresa i historiska Marrakech

Då den lokala kollektivtrafiken inte alltid är så tillförlitlig får du ut det mesta av ditt besök i Marocko genom att hyra en bil vid Marrakech Menara Flygplats. Utforska historiska platser i sprudlande Marrakech och ge dig ut på bilburna äventyr långt utanför stadens brus. Följ i spåren av de forna karavanernas väg från Saharaöknen till Atlasbergen med sina slott och citadeller, som kallas kasbah på arabiska. Från Marrakech har du inte långt till Telouet, en gammal kasbah som ligger belägen på 1.800 meters höjd. Res mellan raviner och vackra dalgångar som Dadès och Todra. Missa inte heller en dagsutflykt med bil till de storslagna vattenfallen Ouzoud. Du som vill utforska hjärtat av staden Marrakech, även kallad för Söderns pärla, bör besöka den färgstarka marknadsplatsen Djema el Fna, en anrik Souk med allt från orientaliska mattor till ormtjusare. Passa även på att besöka Koutoubia-moskén och den botaniska trädgården Jardin Majorelle. Vi på Sixt hälsar dig välkommen och önskar dig en trevlig resa i Marocko!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Marrakech Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Marrakech Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Marrakech Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Marrakech Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Marrakech Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,8
En sammanställning av 431 omdömen
Service under och efter uthyrningen
(4,9)
På Sixt-kontoret
(4,9)
Överlämningen av bilen
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Jeep Renegade Aut.
Jeep Renegade Aut.
Jeep Compass
Jeep Compass
Fiat 500 Aut.
Fiat 500 Aut.
Jeep Renegade
Jeep Renegade
Dacia Dokker
Dacia Dokker
Dacia Lodgy Steep Way
Dacia Lodgy Steep Way

Vanliga frågor om hyrbilar på Marrakech Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Marrakech Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Marrakech Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Marrakech Flygplats

Visa mer