Biluthyrning
Marrakech Flygplats
Fäll ihop
Marocko // Marrakech // Marrakech Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Marrakech Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Marrakech Menara Airport
  40160 Marrakech MA +212-600077800
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: RAK
Öppettider
Må. - Sö.07:00 - 23:00
Helgdag07:00 - 23:00
 
 Dygnet runt upphämtning
Dygnet runt återlämning

Planerar du en semesterresa med familjen i Marocko eller besöker du huvudstaden Marrakech för jobbets räkning? Kanske drömmer du om kamelridning i Saharaöknen eller om färgsprakande shopping på en orientalisk marknad? Oavsett vad som för dig till Marocko är du välkommen till oss på Sixt biluthyrning när du vill hyra en bil vid Marrakech Menara Flygplats. I vårt prisvärda utbud av premiumbilar kan du välja bland lättkörda personbilar för bekväma stadsresor, rymliga kombibilar för familjesemestern eller stadiga 4x4 för en säker biltur längs regionens ökenvägar. För att underlätta din bilresa i Marrakech erbjuder vi även praktiska tillvalsfunktioner i form av exempelvis navigator, extra förare och olika typer av barnbilstolar. Vänligen notera att utbudet av tillval varierar från fordon till fordon och att vi inte kan garantera en specifik bilmodell. Däremot går det bra att reservera önskad fordonskategori. När du genomför din bokning via vår hemsida kan du samtidigt enkelt hantera både bilkategori och eventuella tillval. Det går även bra att slå oss en signal så hjälper vi dig personligen att skräddarsy en hyrbil vid Marrakech Menara Flygplats som uppfyller just dina specifika önskemål.

Smidigt att hyra bil vid Marrakech Menara Flygplats

RAK, Marrakech Menara Flygplats, även kallad Aéroport Marrakech Menara, är den internationella flygplatsen i den marockanska regionen Marrakech-Tensift-El Haouz. Flygplatsen tjänar över 4 miljoner resenärer per år och tar emot flygtrafik från Arabstaterna, Europa och Casablanca. Du finner enkelt Sixt Biluthyrning genom att följa våra brandgula skyltar i ankomsthallen. Om du klokt nog har bokat din hyrbil i förväg står vi beredda att lämna över bilnycklarna direkt vid ankomst, så att du sedan snabbt kan ta dig vidare ut i landet. Via Avenue Guemassa når du centrala Marrakech på bara 20 minuter och härifrån öppnar sig oändliga möjligheter till spännande utflykter i Marocko. Motorvägen A7 tar dig både till Casablanca och Agadir. För att optimera din hyrbilsupplevelse erbjuder vi både upphämtning och retur av din hyrbil utanför våra ordinarie öppettider.

På rundresa i historiska Marrakech

Då den lokala kollektivtrafiken inte alltid är så tillförlitlig får du ut det mesta av ditt besök i Marocko genom att hyra en bil vid Marrakech Menara Flygplats. Utforska historiska platser i sprudlande Marrakech och ge dig ut på bilburna äventyr långt utanför stadens brus. Följ i spåren av de forna karavanernas väg från Saharaöknen till Atlasbergen med sina slott och citadeller, som kallas kasbah på arabiska. Från Marrakech har du inte långt till Telouet, en gammal kasbah som ligger belägen på 1.800 meters höjd. Res mellan raviner och vackra dalgångar som Dadès och Todra. Missa inte heller en dagsutflykt med bil till de storslagna vattenfallen Ouzoud. Du som vill utforska hjärtat av staden Marrakech, även kallad för Söderns pärla, bör besöka den färgstarka marknadsplatsen Djema el Fna, en anrik Souk med allt från orientaliska mattor till ormtjusare. Passa även på att besöka Koutoubia-moskén och den botaniska trädgården Jardin Majorelle. Vi på Sixt hälsar dig välkommen och önskar dig en trevlig resa i Marocko!

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.07:00 - 23:00
Helgdag07:00 - 23:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Marrakech Flygplats RAK Marrakech Menara Airport 40160 Marrakech 31.601308, -8.027036 +212-600077800

Sixtkontoret Marrakech Flygplats RAK

Marrakech Menara Airport
40160 Marrakech
 
Tel. +212-600077800

Upphämtning & retur utanför öppettiderna

Upphämtning är möjlig utanför öppettiderna. Retur är möjlig utanför öppettiderna.

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • Sportbilar & cabrioleter
 • 4x4
 • Lastbil
 • Dygnet runt upphämtning
 • Dygnet runt återlämning

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service