Biluthyrning
Nador
Fäll ihop
Marocko // Nador
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Nador: Sixt biluthyrning online-bokning

Nador är en kuststad på Marockos norra kust där det finns mycket att se och göra. Är du på jakt efter en hyrbil i Nador? Hos oss kan du välja mellan smidiga personbilar och rymliga kombibilar. Ska du köra utanför de vanliga vägarna kan våra praktiska 4x4-bilar passa dig utmärkt. Välkommen in till oss, vi hjälper dig med ett passande fordon för din resa.

 
 • Nador Flygplats
  Aeroport Nador Laroui
  62000 Nador

  Må. - Sö.07:00 - 23:00
  Helgdag07:00 - 23:00
  Boka på detta kontoret

 • Nador Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Aeroport Nador Laroui
  62000 Nador

  Må. - Sö.07:00 - 23:00
  Helgdag07:00 - 23:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Nador

Med en hyrbil i Nador kan du spendera din tid i staden precis hur du vill. Vi kan se till att du får en passande bil, oavsett om du är här på en jobbresa, turistar med familjen eller för att utforska landet på egen hand. När du ska hyra bil i Nador måste du vara minst 21 år gammal. Anpassa din bil med hjälp av våra tillvalstjänster. Du kan lägga till en extra förare, ange att du vill ha en bil med dieselmotor eller utrusta bilen med bland annat en navigator. Vi har även bilbarnstolar för dig som reser med familjen. Observera att vi inte bokar enskilda bilar. Vi kan bara reservera en bil från bilgruppen. Vi bjuder på 300 fria kilometer per dag och ett grundläggande bilskyddspaket. Våra kontor i Marocko har olika bilutbud och extratjänster.

Genom att hyra bil i Nador kan du köra till flera sevärdheter

Du kan hitta flera mysiga kaféer, prisvärda restauranger och intressanta platser att besöka när du är i Nador. Söker du sol och bad kan du köra till stränderna i grannstaden Saidia. Resan hit tar strax över en timme när du har en egen bil i Nador. På vägen dit kan du även stanna till vid Moulouya National Park. Denna vackra park bjuder på flera spektakulära vyer. Att hyra bil i Nador är enkelt när du bokar den här via vår hemsida. Kom till vår biluthyrning i Nador så ser vi på Sixt till att du får den bil som passar just dina behov.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service