Biluthyrning
Oujda
Fäll ihop
Marocko // Oujda
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Oujda: Sixt biluthyrning online-bokning

Oujda ligger i nordöstra Marocko. Om du vill hyra bil i Oujda är du varmt välkommen till oss. Sixt Biluthyrning i Oujda erbjuder många biltyper, allt från sedaner i lyxbilsklass och ekonomiklass till rymliga minibussar. Du når oss enkelt om du anländer på Oujda Angads flygplats. Eftersom många motorvägar leder genom staden är det lätt att hitta till din destination i Oujda.

 
 • Oujda Angads Flygplats
  Aéroport Oujda
  60023 Oujda

  Må. - Sö.07:00 - 23:00
  Helgdag07:00 - 23:00
  Boka på detta kontoret

 • Oujda Angads Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Aéroport Oujda
  60023 Oujda

  Må. - Sö.07:00 - 23:00
  Helgdag07:00 - 23:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Kom in till Sixt Biluthyrning i Oujda för att hyra bil

Använd vår hemsida om du enkelt och smidigt vill boka och hyra bil i Oujda. På hemsidan kan du förboka bil och även välja tillvalstjänster. Det finns fina tjänster att välja mellan, vilka kan göra din vistelse i Marocko mer bekväm. Välj obegränsad körsträcka om du vet att du ska köra långt eller mycket i och runt Oujda. Du kan även lägga till WiFi-hotspot, så att du har internet vart du än kör hyrbilen i Oujda och i regionen runt omkring. Boka gärna bil via hemsidan, men tänk på att vi endast reserverar en bil från bilkategorin. Dessutom kan tillvalstjänsterna variera mellan uthyrningskontoren.

Få ut det mesta av din vistelse i Marocko med en hyrbil från Oujda

Denna region i Marocko är betydelsefull för handeln med Algeriet och i första hand storstaden Fez. Genom att hyra bil i Oujda har du möjlighet att både se och göra mer. Du kan besöka stadens gamla del, eller medina, och fotografera porten in till marknaden. Söder om marknaden hittar du parken Lalla Aicha med svalkande pooler som är öppna för allmänheten. Ett tips är att köra norrut mot kusten där kan du hitta flera vackra stränder och mysiga byar. Om du är i Pakistan på affärsresa kan du räkna med att hitta en passande bil inom vår fordonsflotta. Kör till dina mötesplatser bekvämt och med stil. Boka online och hämta ut en lyxbil eller komfortabel sedan direkt när du anländer. Oavsett varför du besöker den här delen av landet är du välkommen in till ett av våra kontor.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service