Biluthyrning
Quarzazate
Fäll ihop
Marocko // Quarzazate
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Quarzazate: Sixt biluthyrning online-bokning

Varmt välkommen till soliga Quarzazate i Marocko. Vår biluthyrning i Quarzazate har något för alla typer av resenärer, oavsett om du vill utforska landet eller bara vill kunna köra till sevärdheterna i staden och närområdet. Våra bilar passar både ensamma resenärer och stora barnfamiljer. Vi har praktiska personbilar, rymliga kombibilar och kraftiga 4x4-bilar. Genom att hyra en bil i Quarzazate via oss på Sixt blir din resa både bekvämare och säkrare.

 
 • Ouarzazate Flygplats
  Ouarzazate, Souss-massa-draa
  45000 Ouarzazate

  Må. - Sö.08:00 - 22:00
  Helgdag08:00 - 22:00
  Boka på detta kontoret

 • Ouarzazate Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Ouarzazate, Souss-massa-draa
  45000 Ouarzazate

  Må. - Sö.08:00 - 22:00
  Helgdag08:00 - 22:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Quarzazate

En stor fördel med att hyra en bil i Quarzazate via vår hemsida är att du direkt kan se vilka bilar vi har tillgängliga under de datum du reser i Marocko. Dessutom kan du även välja bland våra olika tillvalstjänster för att anpassa bilen efter dina behov. Vi vill gärna påminna om att vi endast reserverar en bil ur bilgruppen. Enskilda bilmodeller reserveras ej. Du kan se till att den bil du får kommer utrustad med exempelvis navigator, bilbarnstol eller en bilförsäkring som du själv har anpassat. Du kan även lägga till en extra förare till din hyrbil från Quarzazate. Kom dock ihåg att föraren måste ha åldern inne för att få lov att köra bilen.

Upplev mer av landet genom att hyra en bil i Quarzazate

När du har en egen hyrbil i Quarzazate kan du själv välja om du ska utforska stadens intressanta sevärdheter eller köra vidare till andra äventyr i landet. I staden finns en av världens största filmstudios. Den har använts för otaliga filmer och tv-serier, bland annat Game of Thrones samt den klassiska filmen Lawrence of Arabia. Från Quarzazate kan du köra till Marrakech på mellan tre till fyra timmar. Vägen dit går igenom ett bergspass, något som alltid bjuder på fina vyer. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med en passande bil som har allt du behöver för din resa.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service