Biluthyrning
Cancun
Fäll ihop
Mexiko // Cancun
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Cancun: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Mexikos östligaste stad. Hit vallfärdar varje år mängder av sol- och badsugna människor från hela världen för att ta del av de vackra stränderna och den unika kulturen i området. Du kan enkelt flyga hela vägen till Cancún flygplats och därefter hyra en bil från Cancún för att ta dig till din destination. Vi på Sixt erbjuder personbilar & kombibilar, sportbilar & cabrioleter samt bilar med fyrhjulsdrift. Du hittar både ekonomi- och lyxbil i vår stora fordonsflotta.

 
 • Cancun Flygplats
  Carretera Federal 307 Km 17
  77560 Cancun

  Må. - Sö.00:00 - 24:00
  Helgdag00:00 - 24:00
  Boka på detta kontoret

 • Cancun Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Carretera Federal 307 Km 17
  77560 Cancun

  Må. - Sö.00:00 - 24:00
  Helgdag00:00 - 24:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Sixt biluthyrning i Cancún har massor av bra bilar

Oavsett om du besöker Mexiko med familjen för att ta del av de intressanta sevärdheterna eller om du är här med vänner för att njuta av nöjeslivet kan vi se till att du får hyra en bil från Cancún som passar din resa. Vi har inte bara flera bilar som du kan välja, lägg även till tillvalstjänster för att se till att den bil du får har alla de egenskaper du behöver. Välj ut vilka enskilda skydd till försäkringen du vill lägga till, om bilen ska kunna köras av en extra förare eller ange att du vill ha en hyrbil från Cancún med en säker bilbarnstol. Vi vill gärna påminna om att vi inte kan garantera att du får en viss fordonsmodell, vi reserverar endast en bil från bilgruppen du väljer. De extratjänster vi erbjuder från vår biluthyrning i Cancún kan skilja sig från våra andra kontor i landet.

Starta äventyret med att hyra en bil från Cancún

Det finns väldigt mycket att både se och göra när du besöker den norra delen av områden Quintana Roo. Först och främst har du de välkända stränderna. Du hittar både privata stränder för avslappning och även partystränder som är kantade med barer och restauranger. Genom att hämta ut en bil från vårt kontor i Cancún kan du även köra till någon av de uråldriga ruinerna från Maya-folket. Du kan köra din hyrbil från Cancún till den världskända Maya-pyramiden Chichén Itzá på två och en halv timme.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service