Biluthyrning
San Luis Potosí Flygplats
Fäll ihop
Mexiko // San Luis Potosi // San Luis Potosí Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil San Luis Potosí Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Carretera a Matehuala Km 9.5
  78341 San Luis Potosi MX +52-444-8184888
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: SLP
Öppettider
Må. - Sö.07:00 - 23:30
Helgdag06:50 - 24:00
 
 

Varmt välkommen att hyra bil på San Luis Potosi flygplats i Mexiko! Sixt erbjuder en kompetent service och ett stort urval av av biluthyrningstjänster. På Sixt är vi extra stolta över att kunna erbjuda förmånliga priser på såväl premiumbilar som enklare bilmodeller. Var god notera att vid hyra av bil på San Luis Potosi flygplats garanteras du en fordonskategori, men ej en specifik bilmodell. På vår biluthyrning vid San Luis Potosi flygplats kan vi för tillfället erbjuda kategorin personbilar och kombibilar. Därtill kan du välja bland våra olika tilläggstjänster, som GPS, tilläggsförsäkring, extra förare, obegränsad körsträcka eller bilbarnstolar.

Smidig upphämtning av din hyrbil på San Luis Potosi flygplats

San Luis Potosi flygplats, även kallad Aeropuerto Internacional Ponciano Arriaga, ligger i samhället Soledad de Graciano Sánchez, strax norr om staden San Luis Potosi. Flygplatsens officiella förkortning är SLP. Du hittar Sixt biluthyrning på San Luis Potosi flygplats i ankomsthallen. Följ bara skyltarna när du har passerat passkontrollen så står vi redo att lämna över nycklarna till din hyrbil. Att hyra bil på San Luis Potosi flygplats är en praktiskt sätt att lösa dina transportbehov på under din vistelse i området.

Se mer av San Luis Potosi med din hyrbil

San Luis Potosi är namnet på både en stad och på delstaten som staden ligger i. En av stadens största sevärdheter är El Catedral de San Luis Potosí, belägen vid torget Plaza de Armas i stadens historiska centrum. Den jättelika katedralen började byggas år 1670 på samma plats som det tidigare låg en betydligt mindre kyrka. San Luis Potosis historiska centrum är ett av stoppen längs vandringsleden Camino Real de Tierra Adentro, en rutt som från början var den väg som spanjorerna förde silver från bland annat San Luis Potosi till Mexico City. I utkanten av staden ligger Parque Tangamanga I, landets näst största stadspark. I parken ligger bland annat ett zoo, en teater och ett museum.

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.07:00 - 23:30
Helgdag06:50 - 24:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret San Luis Potosí Flygplats SLP Carretera a Matehuala Km 9.5 78341 San Luis Potosi 22.254444, -100.930833 +52-444-8184888

Sixtkontoret San Luis Potosí Flygplats SLP

Carretera a Matehuala Km 9.5
78341 San Luis Potosi
 
Tel. +52-444-8184888

Upphämtning & retur utanför öppettiderna

Upphämtning är möjlig utanför öppettiderna. Retur är möjlig utanför öppettiderna.

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • Sportbilar & cabrioleter
 • 4x4

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service