Biluthyrning
Torreon
Fäll ihop
Mexiko // Torreon
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Torreon: Sixt biluthyrning online-bokning

På den södra delen av området Coahuila de Zaragoza ligger staden Torreón. Staden känns större än vad den är eftersom den har växt ihop med grannstaden Gómez Palacio. Oavsett om du är här för att semestra eller för att göra affärer kan vi på Sixt se till att du får en passande hyrbil i Torreón. Vårt utbud består av ekonomi-, person-, kombi- och 4x4-bilar. Du kan även välja en lyxbil från vårt sortiment av sportbilar och cabrioleter. Kontakta oss och berätta vad du behöver så kan vi hjälpa dig att välja rätt när du ska hyra bil i Torreón.

 
 • Torreón Flygplats
  Antigua Carretera A San Pedro
  27016 Torreon

  Må. - Sö.07:00 - 21:00
  Helgdag07:00 - 21:00
  Boka på detta kontoret

 • Torreón Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Antigua Carretera A San Pedro
  27016 Torreon

  Må. - Sö.07:00 - 21:00
  Helgdag07:00 - 21:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Sixt biluthyrning i Torreón har bilar för alla

Vi är väl medvetna om att stadens besökare kan ha väldigt olika syften med sina resor. Våra bilkategorier täcker de flesta typer av vistelser i Mexiko. Du kan även hyra en bil från Torreón som du utrustar med våra extratjänster. På så sätt kan du se till att din bil har det du behöver. Om du ska utforska området utanför städerna kan en navigator komma väl till pass. Vi ger dig även möjlighet att skräddarsy bilens försäkring om du vill. Observera att vi inte kan garantera specifika bilmodeller men däremot kan vi se till att bilen har alla tillvalstjänster du väljer. Våra extratjänster i staden kan skilja sig från tjänsterna i andra städer i Mexiko.

Enklare att utforska staden genom att hyra bil i Torreón

Från vår biluthyrning i Torreón kan du snabbt och smidigt ta dig till dina destinationer. Det finns flera spännande saker att se och göra i staden. Besök till exempel Cristo de las Noas, en av de största statyerna av Kristus i hela Sydamerika. Genom att köra din hyrbil från Torreón upp till den höga kullen där statyn är belägen bjuds du även på en spektakulär vy. För den shoppingsugne finns det flera köpcenter i staden att besöka. Plaza Cuatro Caminos, Gallerian Laguna och shoppingcentret Intermall är några bra tips. Se även till att besöka El Canal de la Perla, en kanal som numera fungerar som en gåtunnel under den gamla stadsdelen.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service