Biluthyrning i Moçambique

 

Utgå ifrån någon av dessa platser i Moçambique

Upptäck Moçambique

Hyra bil i Mocambique med Sixt

Hyra bil i Mocambique med Sixt

Få ut så mycket som möjligt av en vistelse i Mocambique genom att hyra bil hos oss på Sixt. Oavsett om du reser i jobb eller affärer kan vi på vår biluthyrning Mocambique erbjuda en rad olika typer av bilar från en omfattande fordonsflotta. Välj bland hyrbilar i klassen ekonomi lika väl som lyxbil. Att hyra bil i Mocambique gör din resa i landet smidig med stor frihet. För att våra kunder ska kunna personifiera sin tid när du väljer att hyra bil i Mocambique finns det en rad olika bilar som sportbilar, kombibilar och 4x4. Därtill kan du lägga till en rad extratjänster som matchar alla de typer av önskemål som kan uppstå under resans gång. Ett kompisgäng som reser tillsammans kan vilja bytas av genom att lägga till en extra förare, medan det som är på resa i landet för första gången kan vara i behov av en satellitnavigering. Om du är osäker på resans längd är det bekvämt att lägga till förmånen begränsad körsträcka till din hyrbil i Mocambique.
Körregler i Mocambique

Körregler i Mocambique

Vid körning i andra länder finns det särskilda regler att förhålla sig till som skiljer sig från de hemma. Här nedan har vi sammanställt några tips som underlättar dig att hyra bil i landet.
- Vi rekommenderar att alltid ha med sig giltigt körkort inklusive pass.
Det krävs två säkerhetstrianglar - vilka inte måste synas utifrån bilen
Vad man kan se med hyrbil i Mocambique

Vad man kan se med hyrbil i Mocambique

Det finns massor att se när man väljer att hyra bil i lanet. Här tar du del av den vackra kustlinjen och svajande palmer. Detta gör att mycket fokuserar på sol och bad på en semester här. Men en hyrbil från Sixt hittar du enkelt till alla favoritplatser. Från vår biluthyrning i Mocambique kan vi tipsa dig om fordon som stämmer överens med det du vill se. Ta bilen genom denna fantastiska arkipelag och åk längs med turkost och genomskinligt vatten för att stanna till vid såväl sevärdheter som attraktioner. Ta bilen för att bada under dagen för att sedan avnjuta en välsmakande middag inne i city på kvällen.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Moçambique

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Moçambique.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil i Moçambique?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid i Moçambique?
Det spelar ingen roll om du tänker stanna i Moçambique eller resa vidare, det är lätt att boka en bil under en längre tid. Ange dina resedatum, samt plats för hämtning/återlämning, så kan vi erbjuda prisvärd långsiktig biluthyrning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Moçambique

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Moçambique?

Utforska våra uthyrningskontor i Moçambique

Visa mer

Här hittar du oss på flygplatserna i Moçambique

    Visa mer