Biluthyrning i Maputo

 

Våra tjänster på Maputo

Du kan hyra en bil i Maputo som du skräddarsyr efter dina förutsättningar och behov

Du kan hyra en bil i Maputo som du skräddarsyr efter dina förutsättningar och behov

Välkommen till huvudstaden i Mocambique, den myllrande staden Maputo! Vår biluthyrning i Maputo tillhandahåller flera praktiska bilkategorier, från personbilar och kombibilar till SUV, 4x4-bil och minibussar. Vi på Sixt rekommenderar att du i första hand väljer en fyrhjulsdriven bil, speciellt om du ska köra till sevärdheter utanför stadsgränserna då vägarna snabbt kan bli leriga. Boka en hyrbil i Maputo på hemsidan så kan du hämta ut den direkt från Maputo flygplats.För att kunna njuta fullt ut av din bilresa i Mocambique bör du utrusta bilen med extratjänster som gör din vistelse bekvämare och säkrare. Du kan exempelvis utöka bilens befintliga försäkring eller registrera en extra förare. För att du ska kunna hitta till sevärdheterna så enkelt som möjligt rekommenderar vi att du utrustar din hyrbil från Maputo med en GPS. Vi bjuder på mellan 100 till 200 kilometer per dag. Tyvärr kan vi inte garantera enskilda bilmodeller vid bokningar men vi ser alltid till att en bil från bilgruppen finns redo att användas. Observera att yngsta ålder för att hyra en bil i Maputo från oss är 21 år.
Vi på Sixt önskar dig välkommen in till vår biluthyrning i Maputo

Vi på Sixt önskar dig välkommen in till vår biluthyrning i Maputo

Om det är första gången du besöker landet har vi flera bra tips på sevärdheter och platser att besöka. Du kan hyra en bil i Maputo för att enklare kunna utforska de vackra kyrkorna i staden, speciellt den katolska kyrkan Saint Antonio i närheten av östkusten. Du kan även ta en bilfärja över till Catembe för att prova stadens goda fisk- och skaldjursrätter. Fortsätter du åt söder kan du köra till Ponta do Ouro, en populär destination där du bland annat kan simma med delfiner. Tänk på att bilfärden till Ponta do Ouro tar cirka 4 timmar och kräver 4x4-bil då vägarna kan vara svåra att köra på.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Maputo

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Maputo.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Maputo?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Maputo. En avgift kan tillkomma.
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Maputo?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Maputo

Kan jag boka en bil för en längre tid i Maputo?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Maputo?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Maputo

    Visa mer