Biluthyrning
Maputo
Fäll ihop
Moçambique // Maputo
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Maputo: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till huvudstaden i Mocambique, den myllrande staden Maputo! Vår biluthyrning i Maputo tillhandahåller flera praktiska bilkategorier, från personbilar och kombibilar till SUV, 4x4-bil och minibussar. Vi på Sixt rekommenderar att du i första hand väljer en fyrhjulsdriven bil, speciellt om du ska köra till sevärdheter utanför stadsgränserna då vägarna snabbt kan bli leriga. Boka en hyrbil i Maputo på hemsidan så kan du hämta ut den direkt från Maputo flygplats.

 
 • Maputo Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Arrival Hall
  11111 Maputo

  Må. - Sö.06:00 - 21:00
  Helgdag06:00 - 21:00

  Dygnet runt upphämtning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Du kan hyra en bil i Maputo som du skräddarsyr efter dina förutsättningar och behov

För att kunna njuta fullt ut av din bilresa i Mocambique bör du utrusta bilen med extratjänster som gör din vistelse bekvämare och säkrare. Du kan exempelvis utöka bilens befintliga försäkring eller registrera en extra förare. För att du ska kunna hitta till sevärdheterna så enkelt som möjligt rekommenderar vi att du utrustar din hyrbil från Maputo med en GPS. Vi bjuder på mellan 100 till 200 kilometer per dag. Tyvärr kan vi inte garantera enskilda bilmodeller vid bokningar men vi ser alltid till att en bil från bilgruppen finns redo att användas. Observera att yngsta ålder för att hyra en bil i Maputo från oss är 21 år.

Vi på Sixt önskar dig välkommen in till vår biluthyrning i Maputo

Om det är första gången du besöker landet har vi flera bra tips på sevärdheter och platser att besöka. Du kan hyra en bil i Maputo för att enklare kunna utforska de vackra kyrkorna i staden, speciellt den katolska kyrkan Saint Antonio i närheten av östkusten. Du kan även ta en bilfärja över till Catembe för att prova stadens goda fisk- och skaldjursrätter. Fortsätter du åt söder kan du köra till Ponta do Ouro, en populär destination där du bland annat kan simma med delfiner. Tänk på att bilfärden till Ponta do Ouro tar cirka 4 timmar och kräver 4x4-bil då vägarna kan vara svåra att köra på.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service