Biluthyrning
Herceg Novi
Fäll ihop
Montenegro // Herceg Novi
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Herceg Novi: Sixt biluthyrning online-bokning

Området Herceg Novi i Montenegro ligger precis vid gränsen till Bosnien Hercegovina och Kroatien. Här finns en stad med samma namn som är en populär turistort. Du hittar stränder, gamla slott, ståtliga kloster och trevliga gamla stadsdelar. Genom att hyra en bil från Herceg Novi kan du ta del av den härliga kulturen här. Förenkla din vistelse genom att förboka din bil på nätet. Vi erbjuder praktiska kombibilar, personbilar och 4x4-bilar från vårt kontor.

 
 • Herceg Novi Busstation

  Sixt Biluthyrning
  Dr. Jovana Bijelica 1
  85340 Herceg Novi

  Må. - Lö.08:00 - 15:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

 • Igalo/Palmon Bay Hotel

  Sixt Biluthyrning
  Sava Ilica 7
  85347 Igalo, Herceg Novi

  Må. - Lö.09:00 - 12:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar

Sixt biluthyrning i Herceg Novi

Ring vårt kontor eller använd hemsidan för att hyra en bil i Herceg Novi. Det finns flera fördelar med att vara tidigt ute. Du kan först och främst se vilka bilkategorier vi har tillgängliga under den period du ska besöka Montenegro. Dessutom kan du även välja bland våra extratjänster. Tänk dock på att vi bara kan boka en bil från bilgruppen. Vi kan alltså inte garantera att du får den specifika bilen du väljer online. Däremot får du en likvärdig bil från samma kategori. Med extratjänsterna kan du anpassa den hyrbil från Herceg Novi du får. Lägg till extraskydd till bilens försäkring, ange att du vill ha en extra förare eller utrusta bilen med en bilbarnstol. Vi har även möjlighet att installera en navigator, perfekt när du ska utforska städer och sevärdheter som ligger längre bort. Förbered din resa redan idag genom att hyra en bil i Herceg Novi online.

Med en hyrbil i Herceg Novi från Sixt blir sevärdheterna enklare att nå

Det krävs inte mycket för att ska kunna boka en bil i staden. Vår biluthyrning i Herceg Novi kräver endast att föraren är minst 21 år gammal. När du väl har hämtat din bil kan du besöka sevärdheter som exempelvis klostret Savina, fästingen Forte Mare eller ruinerna vid fortet Spanjola. Du kan även köra längst med kusten till städer som Trivat för en trevlig dagstur.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service