Biluthyrning i Montenegro

 

Utgå ifrån någon av dessa platser i Montenegro

Mest populära bilarna i Montenegro

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Podgorica Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Upptäck Montenegro

Sixt biluthyrning i Montenegro

Sixt biluthyrning i Montenegro

Hur ser din resa i landet ut? Oavsett om du är här i jobb eller på semester ser vi på Sixt fram emot att ta emot dig på vår biluthyrning i Montenegro. Från vår omfattande fordonspark väljer våra kunder bland bilar i klassen ekonomi eller lyxbil. Vi har alternativ som passar alla storlekar på plånboken. Hitta bland annat alternativen 4x4, cabriolet och SUV. Besök någon av våra filialer för att hör vad vi kan erbjuda på just detta lokala kontor. Vi vet att varje resa skiljer sig åt från en annan och därför är vi glada att kunna erbjuda flera olika tilläggstjänster när du ska hyra bil i Montenegro. Till exempel kan en familj som reser med småbarn vara i behov av en bilbarnstol, medan det för ett kompisgäng är bra att kunna lägga till en extra förare. Vi har även förmånerna fri körsträcka och satellitnavigering om du är ny i området och behöver hjälp med att hitta på vägarna. Att hyra bil i Montenegro blir enkelt och du kan koncentrera dig på att slappna av under en skön vistelse i landet. Vi på Sixt ser fram emot att ta emot dig med vår professionella service!
Körregler i Montenegro

Körregler i Montenegro

När man kör i ett nytt land är det bra att tänka på att körreglerna kan skilja sig åt utomlands mot hemma. För att underlätta att hyra bil i Montenegro har vi listat några praktiska tips att ta i beaktning.
  • Det är förbjudet att prata i mobiltelefon när man kör
  • Halvljus är obligatoriskt dygnet runt
  • Kör enligt hastighetsskyltarna på alla vägar
Vad man kan se med hyrbil i Montenegro

Vad man kan se med hyrbil i Montenegro

Montenegro är ett vackert land med en fantastisk kust. Detta lockar besökare till sol och bad. Med en hyrbil i Montenegro tar du dig enkelt till alla de bästa stränderna. Kör hela sträckan för att ta del av det enastående landskapet. Kör till Kotor för att uppleva mysig idyll där gatorna kantas av restauranger och caféer. Fråga oss vilken bil som är bäst för just din vistelse här!
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Montenegro

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Montenegro?
För att hyra en bil hos SIXT på Montenegro så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Montenegro.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil i Montenegro?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,8
En sammanställning av 842 omdömen
Vägen till Sixt
(4,9)
Överlämningen av bilen
(4,9)
Service under och efter uthyrningen
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Dacia Duster
Dacia Duster
Dacia Duster Automatic
Dacia Duster Automatic

Vanliga frågor om hyrbilar i Montenegro

Kan jag boka en bil för en längre tid i Montenegro?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Montenegro?

Utforska våra uthyrningskontor i Montenegro

Visa mer

Här hittar du oss på flygplatserna i Montenegro

Visa mer