Biluthyrning på Podgorica Flygplats

 

Mest populära bilarna i Podgorica Flygplats

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Podgorica Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Podgorica Flygplats

Adress

Airport Terminal, 810 00 Podgorica, Montenegro
Mer information

Kontorstider

mån
08:00 - 21:00
tis - fre
08:00 - 22:00
lör
08:00 - 21:30
sön
08:00 - 22:30
Helgdagar
08:00 - 20:00

Våra tjänster på Podgorica Flygplats

Sixt biluthyrning vid Podgorica Flygplats i Montenegro

Sixt biluthyrning vid Podgorica Flygplats i Montenegro

På Sixt biluthyrning vid Podgorica Flygplats erbjuder vi varierande typer av fordon som exempelvis personbilar, kombibilar och 4x4. Oavsett om du reser i tjänsten eller med familjen är vårt mål att du alltid ska hitta rätt hyrbil vid Podgorica Flygplats. Till ditt fordonsval har du också möjlighet att göra tillägg och beställa extra tillbehör som exempelvis skadeförsäkring och navigator. Observera att du tyvärr inte har möjlighet att boka en specifik bilmodell men att du däremot kan boka ett visst typ av bilmärke. Kontorets praktiska läge i ankomsthallen gör det enkelt för dig att resa vidare när du har valt att hyra en bil vid Podgorica Flygplats.
Podgorica Flygplats och hur du bokar en hyrbil

Podgorica Flygplats och hur du bokar en hyrbil

Flygplatsen i Podgorica, TGD, är belägen en mil söder om huvudstaden. Om du väljer att färdas via E80 är den beräknade körtiden omkring elva minuter. Flygplatsen är landets viktigaste i sitt slag och hit anländer och avgår internationella flyg dagligen. I den stora terminalen, som klarar att ta emot 1 miljon resenärer per år, har vi vårt kontor. Det är också härifrån som du utgår när du vill hyra en bil vid Podgorica Flygplats. Om du snabbt vill hämta upp bilen vid ankomst bör du boka i förväg på vår hemsida, via vår app eller över telefon.
Se dig om i historiska Podgorica

Se dig om i historiska Podgorica

Att hyra en bil vid Podgorica Flygplats gör att du och dina eventuella reskamrater på ett enkelt sätt kan ta er runt i regionen. Podgorica, som har omkring 150.000 invånare, är en gammal stad vars historia sträcker sig ända tillbaka till romartiden. Idag ligger landets parlament och universitet i staden. Under sommaren är denna ort en av Europas allra varmaste platser och på vintern är det ovanligt med snö. Om du är sportintresserad bör du passa på att se en handbollsmatch eftersom det lokala laget Buducnots är ett av de bästa i Europa. Gör också gärna en lite längre rundtur utanför stadens gränser för att upptäcka den vackra naturen. Staden omgärdas av fyra floder och den omgivande naturen är mycket grön och frodig. Upptäck höga berg som är bevuxna med granskog eller fridfulla ängar som fylls av blommor på våren. Vi på Sixt hjälper dig att upptäcka lite mer av världen.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Podgorica Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Podgorica Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Podgorica Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Podgorica Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Podgorica Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 486 omdömen
Vägen till Sixt
(4,9)
Överlämningen av bilen
(4,9)
Service under och efter uthyrningen
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Dacia Duster
Dacia Duster
Dacia Duster Automatic
Dacia Duster Automatic

Vanliga frågor om hyrbilar på Podgorica Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Podgorica Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Podgorica Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?