Biluthyrning på Tivat Flygplats

 

Mest populära bilarna i Tivat Flygplats

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Tivat Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Tivat Flygplats

Adress

Airport Terminal, 853 20 Tivat, Montenegro
Mer information

Kontorstider

mån - sön
08:00 - 20:00
Helgdagar
08:00 - 20:00

Våra tjänster på Tivat Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

På Sixt biluthyrning vid Tivat flygplats, TIV, hittar du alltid ett brett sortiment av bilar och tjänster. Vår specialitet är att ge alla resenärer möjlighet att hyra en premiumbil till ett förmånligt pris. Det betyder att oavsett om du planerar en romantiskt weekend eller en jobbresa, finner du en modern och nyservad hyrbil hos oss. I vår bilpool kan du välja bland flera olika personbilar och kombibilar när du ska hyra bil vid Tivat flygplats. I en kombibil får du plats med hela familjen inklusive packning, eller också väljer du en mindre bil som gör det smidigt att köra längs trånga gator i innerstaden. Söker du en mer exklusiv hyrbil vid Tivat flygplats kan kategorin 4x4 passa perfekt. Välj gärna till någon av våra tillvalstjänster när du ska hyra bil vid Tivat flygplats. På så sätt kan du skräddarsy en personlig och unik hyrbil för just din resa. Det förekommer dock lokala avvikelser vid vår biluthyrning vid Tivat flygplats, så vi rekommenderar alltid att man göra bokningen via vår app eller hemsida. Vänligen notera att vi inte kan garantera tillgången av en specifik bilmodell, men att vi gärna reserverar önskad fordonskategori.
Lätt att hitta till Sixt när du ska hyra bil vid Tivat flygplats

Lätt att hitta till Sixt när du ska hyra bil vid Tivat flygplats

Du kan vara lugn över att hitta till oss vid Tivat flygplats. Vårt kontor ligger tillsammans med andra hyrbilsföretag i en byggnad mittemot entrén. Flygplatsens närhet till motorväg E80 gör att du enkelt når centrala Tivat i norr eller den sydvästra kusten i motsatt riktning.
Se mer med din skräddarsydda hyrbil

Se mer med din skräddarsydda hyrbil

Det mesta kretsar kring vattnet i Tivat. I hamnen finner du den exklusiva marinan Porto Montenegro som inrymmer flera bryggor med lyxbåtar. Här hittar du såväl förstklassiga restauranger som trevliga barer. Parken Veliki Gradski är perfekt för långa promenader och förvandlas under sommarhalvåret till en mötesplats för alla lokalbor.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Tivat Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Tivat Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Tivat Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Tivat Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Tivat Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,9
En sammanställning av 267 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
Återlämningen av bilen
(4,9)
Bilen
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Dacia Duster
Dacia Duster
Dacia Duster Automatic
Dacia Duster Automatic

Vanliga frågor om hyrbilar på Tivat Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Tivat Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Tivat Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?