Biluthyrning i Tivat

 

Mest populära bilarna i Tivat

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Tivat Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Tivat

Välkommen till Sixt biluthyrning i Tivat

Välkommen till Sixt biluthyrning i Tivat

Tivat är en kuststad precis vid Kotorbukten. Hit kan du komma om du vill ha lugn och ro när du solar och badar på stranden. Utforska denna del av Montenegro genom att hyra en bil i Tivat hos oss. Vi erbjuder alla möjliga typer av bilar från vår biluthyrning i Montenegro. Välj själv om du vill ha en privatbil eller kombibil. Dessa två biltyper kan hantera det mesta. Vi har även större bilar som 4x4 och SUV. Hos oss kan du välja både mellan ekonomi och lyxbil. Våra sportbilar och cabrioleter är alltid härliga att köra under sommaren. Vi har även minibussar och lastbilar, redo att användas av större grupper eller personer med mycket bagage.Ska du resa till Tivat med familjen? Planerar du att besöka landet på en affärsresa? Vi kan hjälpa dig att hyra en bil i Tivat som passar din resa på ett bra sätt. Våra tillvalstjänster gör det även möjligt för dig att själv bestämma utrustning och extratjänster. Barnfamiljen kan exempelvis lägga till både bilbarnstol och ett utökat försäkringspaket till sin hyrbil i Tivat. Affärsresenären kan lägga till en navigator för att alltid hitta fram till mötesplatserna. Vi kan inte lova att du får en specifik hyrbil i Tivat men vi kan se till att du får en bil från samma bilgrupp. Vi bjuder även på 100 fria kilometer per dag.
Njut av din vistelse genom att hyra en bil i Tivat

Njut av din vistelse genom att hyra en bil i Tivat

Under 1400-talet var detta ett populärt område för landets aristokrater. Det märks än idag på de vackra gamla byggnaderna som går att hitta i stadskärnan. Staden ligger även nära andra orter. Kör längst med kusten för att hitta mysiga småstäder eller besök nationalparken Lovcén, öster om staden Tivat. Låt oss på Sixt hjälpa dig med din resa redan idag. Boka din bil redan idag.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Tivat

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Tivat?
För att hyra en bil hos SIXT på Tivat så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Tivat.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Tivat?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Tivat. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 287 omdömen
Återlämningen av bilen
(4,9)
Service under och efter uthyrningen
(4,9)
Överlämningen av bilen
(4,7)

Vanliga frågor om hyrbilar i Tivat

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Tivat?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Tivat?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Tivat?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Tivat

Visa mer