Biluthyrning
Apeldoorn
Fäll ihop
Nederländerna // Apeldoorn
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Apeldoorn: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till vår biluthyrning i Apeldoorn. Hos oss kan du välja mellan flera typer av bilkategorier, allt för att du ska kunna hitta en bil med just de egenskaper som du söker inför din resa. Med kategorier som personbilar, kombibilar, sportbilar, cabrioleter och 4x4-bilar blir det lätt att hitta en passande hyrbil i Apeldoorn.

 
 • Apeldoorn

  Sixt Biluthyrning
  Zwolseweg 538
  7345 AN Apeldoorn

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.09:00 - 16:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Välkommen till Sixt biluthyrning i Apeldoorn, Nederländerna

Öka din bils komfort och säkerhet genom att välja bland våra tillvalstjänster. Du kan bland annat utrusta din hyrbil i Apeldoorn med en praktisk navigator och/eller bilbarnstol. På vår hemsida kan du även ange om du vill registrera en extra förare. Det kan vara bra att veta att både vårt bilutbud och våra tillvalstjänster varierar mellan de olika kontoren. Vi kan inte garantera specifika bilmodeller, men reserverar alltid en likvärdig bil från ditt val av fordonskategori. Få ut mesta möjliga av din vistelse i Nederländerna genom att hyra bil i Apeldoorn.

Enkelt att köra till sevärdheterna med en hyrbil i Apeldoorn

Apeldoorn är beläget mitt i Nederländerna. Du kan hyra bil i Apeldoorn som passar de flesta ändamål, oavsett om du är här för att göra affärer, besöka släkten eller utforska staden och dess sevärdheter. Du kan exempelvis köra till nöjesparken Juliana Toren, en populär destination bland både vuxna och barn. Ett annat tips är att köra till djurparken Apelheul, ett zoo som specialiserat sig på apor, gorillor och andra primater. En annan passande dagstur är att besöka den mysiga huvudstaden Amsterdam. Med en hyrbil tar det bara en timme att köra från Apeldoorn till Amsterdam. Du kan använda hemsidan eller ringa in till kontoret om du vill boka en bil från oss. Vi på Sixt ser fram emot att få överlämna bilnycklarna till dig!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service