Biluthyrning i Nederländerna

 

Utgå ifrån någon av dessa platser i Nederländerna

Mest populära bilarna i Nederländerna

* Priserna beräknades den 04.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Amsterdam Schiphol Flygplats, med början den 11.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Upptäck Nederländerna

Att hyra bil i Nederlaenderna

Att hyra bil i Nederlaenderna

Sixts omfattande hyrbilsflotta vid Biluthyrning Nederlaenderna erbjuder en omfattande hyrbilflotta där du kan välja bland kategorier som lyxbil, cabriolet, minibuss och ekonomi. I vilket ärende du än besöker landet finns ett fordon som matchar dina personliga smaker och önskemål. Med hyrbil i Nederlaenderna får du större möjlighet att koppla av och fokusera på andra och roligare saker än reseplanering. ger dig större möjlighet att välja rätt fordon för dina och dina medresenärers bekvämlighet och i Sixt gedigna fordonspark hittar du fordonsgrupper som person- och kombibilar, 4x4 och även lastbilar. Du kan även välja att komplettera ditt fordonsval med tilläggstjänster som exempelvis satellitnavigering som hjälper dig att både enklare och snabbare hitta fram till ditt mål, barnstolar för barn i olika åldrar eller extra förare om du reser långt. Bland tilläggstjänsterna finns även hyrbilspaket för yngre förare (under 25) samt extra försäkring.
Körtips i landet

Körtips i landet

När du hyr bil i Nederlaenderna finns vissa lokala trafikregler som du måste ta hänsyn till när du besöker landet.
- Hastighetsbegränsningar: Tätort 50 km/tim., landsbygd 80 eller 100 km/tim., motorväg 120 km/tim. eller 130 km/tim. Dessa hastigheter gäller om inte vägskyltarna informerar om något annat.
- Samtliga passagerare måste använda säkerhetsbälten och barn under 12 år eller barn som är kortare än 135 cm måste alltid använda bilbarnstol som är anpassad efter barnets vikt och längd.
- Bussar har alltid företräde.
I landet gäller högertrafik.
Sevärdheter

Sevärdheter

När du befinner dig i Nederlaenderna bör du passa på att besöka Anne Frank-huset (Anne Frankhuis) som ligger i huvudstaden Amsterdam och är en oförglömlig upplevelse. Även det välkända Van Gogh Museet som också ligger i Amsterdam är väl värt ett besök medan den natursköna parken Keukenhof som ligger i Lisse är ett paradis för alla natur- och blomsterälskare. I Rotterdam hittar du den kulinariska matmarknaden Markthal som inryms i en spektakulär byggnad med fantastiska målningar på väggarna, marknaden erbjuder både underbar mat och en minnesvärd atmosfär. I detta charmiga land hittar du givetvis också massor av intressanta restauranger, kafeér och spännande shopping i både de större och mindre städerna. Med hyrbil i Nederlaenderna kan du hinna uppleva mycket mer på resan och med en hyrbil från Sixt kan du enkelt förflytta dig runt och hinna uppleva alla guldkorn du tidigare bara har läst om!
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Nederländerna

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Nederländerna?
För att hyra en bil hos SIXT på Nederländerna så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Nederländerna.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil i Nederländerna?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,4
En sammanställning av 16903 omdömen
Vägen till Sixt
(4,6)
Bilen
(4,5)
På Sixt-kontoret
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

BMW i3 (Electric)
BMW i3 (Electric)
Porsche Macan Aut.
Porsche Macan Aut.
BMW M4 Convertible Aut.
BMW M4 Convertible Aut.
BMW i7 xDrive60 (Electric)
BMW i7 xDrive60 (Electric)
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)

Vanliga frågor om hyrbilar i Nederländerna

Kan jag boka en bil för en längre tid i Nederländerna?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Nederländerna?