Biluthyrning i Maastricht

 

Mest populära bilarna i Maastricht

* Priserna beräknades den 31.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Maastricht, med början den 07.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Maastricht

Skaffa rätt hyrbil i Maastricht

Skaffa rätt hyrbil i Maastricht

För att få ut maximalt av din resa till Nederlaenderna rekommenderar vi att du besöker Sixt biluthyrning i Maastricht. Här kan vi nämligen stå till tjänst och hjälpa dig med allt som du behöver veta inför din resa. Vi ser till att du får hyra en bil i Maastricht som har rätt specifikationer för din typ av resa. Det betyder att du som behöver en rymlig bil för hela familjen kan hyra en minibuss eller 4x4 medan du som vill åka elegant kan hyra en cabriolet eller lyxbil. Dessutom har vi en ekonomi-klass för att alla ska ha möjlighet att hyra bil i Maastricht.När du vill hyra bil i Maastricht kan du först boka din bil via nätet eller över telefon. Notera att vi inte kan garantera en specifik bilmodell utan endast en kategori. Därefter har du möjlighet att skräddarsy din egen hyrbil i Maastricht genom att lägga till extratjänster enligt dina önskemål. Det handlar om alltifrån bilbarnstolar till satellitnavigation som vi på Sixt kan ordna åt dig vid vår biluthyrning i Maastricht.
Maastricht, en stad med långa traditioner

Maastricht, en stad med långa traditioner

Som turist i Maastricht räcker det med att strosa genom de gamla kvarten ett tag för att inse att staden har egenskaper utöver det vanliga. Många Maastricht-bor hävdar att det är den äldsta staden i Nederlaenderna och det märks med tanke på stadens karaktär. Om du har fått din dos av arkitektur och vill göra något annat kan du åka ut till den amerikanska minneslunden för stupade soldater. En bit härifrån hittar du också en annan kvarleva från andra världskriget, Fort Eben-Emael, som är en gammal belgisk fästning. Du når enkelt till båda sevärdheterna med hjälp en hyrbil från vår biluthyrning i Maastricht. Kom in till oss på Sixt så berättar vi mer.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Maastricht

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Maastricht?
För att hyra en bil hos SIXT på Maastricht så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Maastricht.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Maastricht?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Maastricht. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Maastricht

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Maastricht?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Maastricht?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Maastricht?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Maastricht

Visa mer