Biluthyrning i Amsterdam

 

Mest populära bilarna i Amsterdam

* Priserna beräknades den 04.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Amsterdam Schiphol Flygplats, med början den 11.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Amsterdam

Hyra bil i Amsterdam

Hyra bil i Amsterdam

Med hjälp av oss på Sixt biluthyrning i Amsterdam kan vi ge dig de bästa förutsättningarna för en härlig resa i den berömda huvudstaden. Vi ser till att din vistelse i Nederlaenderna går lätt och smidigt tack vare vår långa erfarenhet i branschen. Vårt stora utbud av hyrbilar är uppdelade i kategorier för att du snabbt ska hitta en hyrbil i Amsterdam som passar just dina behov. Därför finns här klasser som 4x4, cabriolet, minibuss, lyxbil och ekonomi, allt för att ge var och en som vill hyra bil i Amsterdam en skräddarsydd lösning. På Sixt vill vi att alla kunder ska känna sig nöjda med sitt val av bil. Tyvärr kan vi inte garantera att du får en önskad bilmodell på beställning, men i gengäld ger vi dig chansen att utrusta din bil med specifika extratjänster. På så sätt kan du anpassa din hyrbil i Amsterdam efter dina önskemål och säkerställa att den passar dina syften för resan. Oavsett om du vill ha GPS, bilbarnstol eller teckna kompletterande försäkringar kan vi lösa det på vår biluthyrning i Amsterdam. Här kan du också boka din bil med några enkla knapptryck i din iPhone.
Amsterdam, historia och nöje i samma stad

Amsterdam, historia och nöje i samma stad

Amsterdam är en av Europas mest välbesökta städer. I egenskap av huvudstad i Nederlaenderna kommer det varje år tusentals människor för att beundra dess kanaler eller njuta av nattlivet. Här finns också flera museum värda att besöka, som Van Gogh-museet och Anne Frank-museet. Om du väljer att hyra bil i Amsterdam och vill ha ett miljöombyte kan du åka till närliggande Haag. Här finns nämligen landets mest populära strand, Scheveningen. Tack vare Amsterdams geografiska läge har du också bilavstånd till internationella storstäder som Bryssel och Paris. Kom in till vår biluthyrning i Amsterdam, så kan vi på Sixt berätta mer om våra tjänster i staden.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Amsterdam

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Amsterdam?
För att hyra en bil hos SIXT på Amsterdam så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Amsterdam.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Amsterdam?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Amsterdam. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,3
En sammanställning av 11330 omdömen
Vägen till Sixt
(4,6)
Bilen
(4,4)
På Sixt-kontoret
(4,4)

Vanliga frågor om hyrbilar i Amsterdam

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Amsterdam?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Amsterdam?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Amsterdam?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?