Biluthyrning på Amsterdam Väst

 

Mest populära bilarna i Amsterdam Väst

* Priserna beräknades den 06.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Amsterdam Väst, med början den 13.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Amsterdam Väst

Adress

Nassaukade 345-346, 1053 LW Amsterdam, Nederländerna
Mer information

Kontorstider

mån - fre
08:00 - 17:00
lör - sön
08:00 - 13:00
Helgdagar
09:00 - 13:00

Våra tjänster på Amsterdam Väst

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Vill du snabbt komma igång med din körning i Amsterdam? Sixt erbjuder dig möjligheten att hyra bilar på en rad platser runt om i världen. Självklart finns vi även på plats för dig som vill hyra bil i Nederländerna. Vår biluthyrning i Amsterdam Vaest är centralt beläget mellan områdena Da costabuurt och Grachtengoldel, inte långt från en av stadens mest berömda besöksmål: Anne Franks hus. Föredrar du en en kombibil eller lyxbil under resan? Vi har bilar i alla modeller och prisklasser. Du som ska boka en hyrbil i Amsterdam Vaest kan välja bland personbilar, kombibilar, sportbilar, cabrioleter, 4x4 och lastbilar. Vänligen observera att vid din reservation kan en specifik bilmodell inte utlovas.
Bilen för både långa och korta resor

Bilen för både långa och korta resor

Hos är det alltid enkelt och bekvämt att hyra bil Amsterdam Vaest, du gör din bokning snabbt och smidigt direkt på webben eller per telefon. Frågor om att hyra bil i Amsterdam Vaest? Kontakta oss på Sixt. På vår webbsidan hittar du även information om vilka typer av tillval som är möjliga att göra. Du kan alltid välja mellan en rad olika premiumlösningar när du väljer att hyra bil i Amsterdam Vaest. Därför är Sixt ett utmärkt val för så väl semestern som jobbresan. Med en egen hyrbil i Amsterdam Vaest förflyttar du dig snabbt och enkelt - vi ser fram emot att ta fram en lösning för just dina resebehov. Med en egen hyrbil från Amsterdam Vaest är du redo att upptäcka allt som den spännande staden har att erbjuda - eller kanske fortsätter resan även utanför Amsterdam?
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Amsterdam Väst

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Amsterdam Väst?
För att hyra en bil hos SIXT på Amsterdam Väst så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Amsterdam Väst.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Amsterdam Väst?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Latest premium additions to the fleet

BMW i3 (Electric)
BMW i3 (Electric)
Porsche Macan Aut.
Porsche Macan Aut.
BMW i7 xDrive60 (Electric)
BMW i7 xDrive60 (Electric)
BMW M4 Convertible Aut.
BMW M4 Convertible Aut.
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)

Vanliga frågor om hyrbilar på Amsterdam Väst

Kan jag boka en bil för en längre tid på Amsterdam Väst?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Amsterdam Väst?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?