Biluthyrning på Almere

 

Mest populära bilarna i Almere

* Priserna beräknades den 03.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Almere, med början den 10.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Almere

Adress

Spoordreef 20-38, 1315 GP Almere, Nederländerna
Mer information

Kontorstider

mån - fre
08:00 - 18:00
lör
07:00 - 13:00

Våra tjänster på Almere

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Ska du på semester eller jobbresa till Almere? Sixt erbjuder besökare möjligheten att hyra bilar på platser runt om i världen. Oavsett om det är arbete eller semester som för dig till Nederländerna så erbjuder vi ett stort utbud av prisvärda bilar på vår biluthyrning i Almere. Vårt kontor ligger mitt i centrum inte långt från tågstationen Almere Centrum. Föredrar du att resa i en större eller mindre bil? Vi erbjuder resenärer bilar i alla storleksmodeller och prisklasser. Du som ska boka en hyrbil i Almere kan välja bland personbilar, kombibilar, sportbilar, cabrioleter, 4x4 och lastbilar. Observera att vid bokningen kan en specifik fordonsmodell inte garanteras.
Vi har allt för din resa

Vi har allt för din resa

Hos oss på det alltid enkelt att hyra bil Almere, du gör din bokning snabbt och bekvämt i vår webbokning eller genom att höra av dig till oss per telefon. Har du frågor om att hyra bil i Almere ? Hör av dig till vår personal! På Sixt hemsida finner du även information om de olika tillvalsfunktionerna som är möjliga att boka. Du kan alltid välja mellan flera olika premiumlösningar när du väljer att hyra bil i Almere Vaest. Sixt ett perfekt val för så väl semesterturen som affärsresan. Med en egen hyrbil i Almere tar du runt enkelt i regionen - och dessutom erbjuder vi dygnet runt upphämtning liksom dygnet runt återlämning. Med en egen hyrbil från Almere blir resan enkel - och kanske forsätter den även utanför staden?
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Almere

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Almere?
För att hyra en bil hos SIXT på Almere så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Almere.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Almere?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 88 omdömen
Överlämningen av bilen
(4,9)
På Sixt-kontoret
(4,7)
Återlämningen av bilen
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

BMW i3 (Electric)
BMW i3 (Electric)
BMW i7 xDrive60 (Electric)
BMW i7 xDrive60 (Electric)
Porsche Macan Aut.
Porsche Macan Aut.
BMW M4 Convertible Aut.
BMW M4 Convertible Aut.
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)

Vanliga frågor om hyrbilar på Almere

Kan jag boka en bil för en längre tid på Almere?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Almere?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?