Biluthyrning i Eindhoven

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Eindhoven

Hyra bil i Eindhoven

Hyra bil i Eindhoven

Om du är ute efter en hyrbil under ditt besök i Nederlaenderna är vi på Sixt biluthyrning i Eindhoven redo att stå till tjänst för alla dina behov. Här får du inte bara förstklassig kompetens och service utan vi ger dig också möjligheten att skräddarsy din egen lösning för att du ska hitta en hyrbil i Eindhoven för just din resa. För oss på Sixt spelar det ingen roll om du reser i jobbet eller om du åker hit på semester eftersom vi har hyrbilar för alla tillfällen. Våra kategorier sträcker sig alltifrån 4x4, ekonomi och lyxbil till minibuss och cabriolet för att du ska kunna hyra bil i Eindhoven på dina villkor.När du kommer in till vår biluthyrning i Eindhoven tar vi hand om dig från början till slut. För att du ska kunna få en individuellt anpassad hyrbil i Eindhoven även i de fall som vi inte kan garantera specifika bilmodeller på beställning kan du alltid utrusta din bil med våra extratjänster. Oavsett om du vill teckna en kompletterande försäkring för att känna dig helt trygg under resans gång eller om du behöver en GPS för att lättare hitta under din resa i Nederlaenderna kan vi tillgodose dina önskemål.
Eindhoven, en stad på frammarsch

Eindhoven, en stad på frammarsch

Traditionellt har Eindhoven mest förknippats med teknikutveckling och industrier som har haft sitt säte i staden. De senaste åren har det skett en förvandling som har gjort Eindhoven till en av Hollands hippaste städer. Här finns numera coola barer och restauranger i överflöd. Om du vill ha en avkopplande stund i ett grönområde kan sjön Karpendonck med omnejd passa. Om du har valt att hyra bil i Eindhoven kan du också enkelt åka till någon av alla mysiga byar utanför stadens centrum. När du kommer till oss på vår biluthyrning i Eindhoven kan vi på Sixt ge dig de bästa förutsättningarna till en trevlig resa.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Eindhoven
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Eindhoven?
För att hyra en bil hos SIXT på Eindhoven så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Eindhoven.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Eindhoven?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Eindhoven. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,5
En sammanställning av 1550 omdömen
På Sixt-kontoret
(4,8)
Bilen
(4,7)
Vägen till Sixt
(4,7)

Vanliga frågor om hyrbilar i Eindhoven

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Eindhoven?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Eindhoven?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Eindhoven?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Eindhoven

Visa mer