Biluthyrning
Den Haag
Fäll ihop
Nederländerna // Den Haag
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Den Haag: Sixt biluthyrning online-bokning

Upplev allt som västra Nederlaenderna har att bjuda på med hjälp av en hyrbil från Sixt biluthyrning i Den Haag. Oavsett om du vill kunna glida runt i en lyxbil eller i en minibuss, är vår omfattande fordonspark ett bra ställe att söka efter en passande hyrbil i Den Haag. De fordonskategorier som vår biluthyrning i Den Haag kan erbjuda är för närvarande person- och kombibil, sportbil och cabriolet, 4x4, samt lastbil. Varmt välkommen att hyra bil i Den Haag hos Sixt!

 
 • Haag Centralstation
  Anna van Buerenplein 13
  2595 DA Den Haag

  Må. - Fr.08:00 - 17:00
  Lö. - Sö.09:00 - 13:00
  Boka på detta kontoret

 • Haag Centralstation

  Sixt Biluthyrning
  Anna van Buerenplein 13
  2595 DA Den Haag

  Må. - Fr.08:00 - 17:00
  Lö. - Sö.09:00 - 13:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Boka en hyrbil i Den Haag som passar dig

Vi på Sixt är måna om att försöka tillgodose alla våra kunders individuella behov när de kommer för att hyra en bil i Den Haag. Därför erbjuder vi en rad extratjänster, beroende på bilmodell. Om du inte hittar i Den Haag och västra Nederlaenderna kan en satellitnavigering vara en bra hjälp, och har du små barn med i bilen är en bilbarnstol att rekommendera. Tänk också på att på vår biluthyrning i Den Haag kan vi inte garantera en viss bilmodell, utan däremot en viss fordonstyp.

Upptäck trakten kring Den Haag med din hyrbil

Den Haag är säte för den holländska regeringen, vilket märks i såväl stadens ekonomi som i stadsbilden. Det medeltida kvarteret Binnenhof är centrum för landets politiska liv. Här finns bland annat Ridderzaal, där landets drottning håller tal från sin tron i september varje år. Är det i stället sommar, och du har valt att hyra bil i Den Haag, är det läge för en kort tur till Scheveningen, som kan skryta med fyra vidsträckta sandstränder. Bara något längre är det till den livliga hamnstaden Rotterdam. Missa inte den nybyggda Markthal, en iögonfallande hästkoformad byggnad som innhåller såväl bostäder som butiker. Gillar du fotboll är ett besök på Rotterdams hemmaarena De Kuip ett måste.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service