Biluthyrning
Friesland
Fäll ihop
Nederländerna // Friesland
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Friesland: Sixt biluthyrning online-bokning

Hos Sixt Biluthyrning i Friesland hittar du det rätta fordonet för dig, som kommer att göra dina resor från plats till plats till ett rent nöje. Sixt är ett hyrbilsföretag med den största flottan av premiumbilar i Europa. På vår biluthyrning i Friesland hittar du bilkategorierna ekonomi, 4x4, lyxbil, cabriolet och minibuss. Kontakta oss för att hyra en bil i Friesland, så ordnar vi ett skräddarsytt paket, som passar just dig.

 
 • Groningens Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Machlaan 14 a
  9761 KT Eelde

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.09:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

 • Groningen

  Sixt Biluthyrning
  Het Hout 64
  9723 LB Groningen

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 13:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Hyrbil i Friesland utifrån dina behov

Med en hyrbil i Friesland har du möjlighet att lägga till de tjänster, som matchar dina behov. Välj om du vill ha fria kilometer, en GPS för att hjälpa dig att hitta rätt, extra försäkringar för bil och förare, baby- eller barnstol och om du föredrar diesel eller automatväxel. På vår biluthyrning i Friesland kan du välja mellan modeller, som BMW, Kia, Mazda, Peugeot med flera. Du kan välja vilket märke du vill köra, dock kan vi inte garantera särskilda modeller.

En region med världsarv och rik historia

Friesland är en del av Nederlaenderna som erbjuder ett unikt landskap med Europas största kedja av sammankopplade inlandssjöar. Genom att hyra en bil i Friesland tar du dig lätt runt till alla de platser du vill besöka. En av de absoluta höjdpunkterna i området är Vadehavet, som är listat som ett världsarv av Unesco. Där erbjuds du en mängd olika aktiviteter, såsom fågelskådning, cykling, kitesurfing, segling och guidade turer med chansen att vandra över en tidvattenzon mellan två öar. Passa också på att besöka regionens charmiga huvudstad Leeuwarden och dess omgivningar, där du bland annat hittar den största boskapsmarknaden i Nederlaenderna, över 130 väderkvarnar och en uppsjö av historia att upptäcka. Kontakta Sixt redan idag för att hyra en bil i Friesland.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service