Biluthyrning
Gouda
Fäll ihop
Nederländerna // Gouda
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Gouda: Sixt biluthyrning online-bokning

Hyrbilsleverantören Sixt tillhandahåller ett brett sortiment av förstklassiga hyrbilar och hyrbilstjänster ur sin gedigna hyrbilsflotta vid Biluthyrning Gouda i kategorierna ekonomi, 4x4, cabriolet lyxbil eller minibuss där du kan välja ut ett fordon som matchar dina behov och önskemål till fullo. Din resa blir både smidigare och bekvämare när du låter Sixt hjälpa dig på vägen och oavsett om du reser i affärer, i mindre sällskap eller turistar tillsammans med familjen kommer du att få ut mer av din vistelse när du väljer att hyra bil i Gouda.

 
 • Rotterdam
  Kleine Beer 601
  3067 ZW Rotterdam

  Må. - Fr.08:00 - 19:00
  Lö. - Sö.08:00 - 13:00
  Boka på detta kontoret

 • Rotterdam

  Sixt Biluthyrning
  Kleine Beer 601
  3067 ZW Rotterdam

  Må. - Fr.08:00 - 19:00
  Lö. - Sö.08:00 - 13:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Hyra bil i Gouda

När du har gjort ditt personliga val av hyrbil vid Biluthyrning Gouda har du även, beroende på vilket hyrbilskontor du har valt att vända dig till möjlighet att komplettera ditt fordon med hyrbilstjänster som hyrbilspaket för förare som inte har fyllt 25 år, barnstolar för dina barns säkerhet, försäkring, tilläggsförare, obegränsad körsträcka samt satellitnavigering som underlättar när du ska hitta i området. Det är bra om du själv tar reda på vilka erbjudanden som är aktuella för den plats där du befinner dig eller planerar att åka till. Ditt Sixtkontor kan inte lämna någon garanti för att alla bilmodeller alltid finns tillgängliga för uthyrning eftersom detta bara gäller för vissa hyrbilskategorier.

Minnesvärda platser att besöka med hyrbil från Gouda

När du besöker Gouda i Nederlaenderna är Johannes döparens kyrka (Sint Janskerk), ostmarknaden Gouda kaasmarkt och det familjevänliga museet Museum Gouda väl värda att ägna lite tid. Med hyrbil i Gouda hinner du uppleva mycket mer än så, ta med dig familjen på en dagstur till den djurvänliga fågelparken Avifuna en kort bilresa bort där man får man ta del av fågellivet och bekanta sig med djuren på nära håll eller upplev den fantastiska mångfalden av rosor som Rosarium i Boskoop bjuder på. Närheten till Rotterdam gör det även möjligt att uppleva det stora utbud av sevärdheter som finns där och väl värt ett besök är exempelvis The Harbour Museum Rotterdam där det finns massor att se och uppleva för den som är intresserad av gamla fartyg och hamnar. Genom att hyra bil i Gouda blir din vistelse så mycket mer innehållsrik vare sig du reser i arbetet och vill koppla av mellan arbetspassen eller vill hinna uppleva så mycket som möjligt under din semester eftersom du har möjlighet att ta dig runt till kringliggande platser både i närheten av och lite längre bort från Gouda.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service