Biluthyrning
Hoofddorp
Fäll ihop
Nederländerna // Hoofddorp
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Hoofddorp: Sixt biluthyrning online-bokning

Ska du iväg på en weekend till Nederländerna? Hoofddorp är en mysig stad endast 10 minuter från Amsterdam. Om du anländer till Amsterdams flygplats kan du alltså enkelt ta dig ut till staden. Vår biluthyrning hittar du alldeles intill väg N201, härifrån kan du sedan enkelt ta dig vidare till närliggande städer eller utforska Hoofddorp. Hos oss på Sixt kan du välja mellan olika fordonstyper, vi tillhandahåller bland annat bilar inom lyx- och ekonomiklass. Beroende på vad du föredrar och hur din resa är upplagd, har vi både person- och kombibilar, sportbilar och cabrioleter samt 4x4 fordon och lastbil. Något för alla med andra ord!

 
 • Hoofddorp

  Sixt Biluthyrning
  Kruisweg 791
  2132 NG Hoofddorp

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö. - Sö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Välkommen till vår biluthyrning i Hoofddorp

För att göra din vistelse i Nederländerna så behaglig och smidig som möjligt, erbjuder vi på Sixt smarta tillvalstjänster. När du väl bestämt dig för en fordonskategori kan du lägga till olika saker som bland annat ett vintertillägg eller vår smarta navigator. Om du ska köra längre perioder eller sträckor kan vi rekommendera att du adderar en extra förare till din hyrbil i Hoofddorp. Genom att hyra bil i Hoofddorp via vår hemsida är det bara att hämta ut nycklarna när du väl anländer. Väl på plats kan du välja ut ett fordon med hjälp av din iPhone. Värt att komma ihåg är att vi inte kan reservera en viss biltyp, endast ett fordon från kategorin. Kom även ihåg att våra tillvalstjänster ibland varierar från kontor till kontor.

Enkelt att hyra bil i Hoofddorp

Hoofddorp är en charmig stad med flera intressanta museer, vackra grönområden och mängder av delikata caféer där du kan testa på lokala läckerheter. Oavsett om du tänkte spendera hela resan i just Hoofddorp eller om du vill åka till Amsterdam och andra städer, är en hyrbil i Hoofddorp alltid smidigt. Genom att hyra bil i Hoofddorp kan du både åka längre distanser eller smidigt köra från sevärdhet till sevärdhet i staden. Besök gärna den mysiga marknaden Weekmarkt som hålls varje fredag. Här kan du köpa mat, frukt, blommor och mycket mer. Från vårt kontor tar det endast sex minuter hit.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service