Biluthyrning
Hoorn
Fäll ihop
Nederländerna // Hoorn
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Hoorn: Sixt biluthyrning online-bokning

Få ut så mycket som möjligt av din vistelse i Nederlaenderna genom att boka en hyrbil av Sixt biluthyrning i Hoorn. Oavsett om du behöver en ekonomi- eller lyxbil, något litet eller en minibuss står Sixt omfattande fordonspark till din tjänst. På vår biluthyrning i Hoorn kan vi erbjuda följande fordonskategorier: person- och kombibil, sportbil och cabriolet, 4x4, samt lastbil. Varmt välkommen att hyra bil i Hoorn hos Sixt!

 
 • Amsterdam Centralstation
  De Ruijterkade 44b
  1012 AA Amsterdam

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö. - Sö.08:00 - 13:00
  Helgdag09:00 - 13:00
  Boka på detta kontoret

 • Amsterdam Centralstation

  Sixt Biluthyrning
  De Ruijterkade 44b
  1012 AA Amsterdam

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö. - Sö.08:00 - 13:00
  Helgdag09:00 - 13:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Välj själv utrustning för din hyrbil i Hoorn

En del kommer till oss för att hyra bil i Hoorn i samband med affärsresor, andra är här med familjen. Deras önskemål om hur deras hyrbil bör vara utrustad kan skilja sig åt, så av den anledningen erbjuder vi en rad tilläggstjänster när du ska hyra en bil i Hoorn. Hittar du inte så bra i den här delen av Nederlaenderna kan satellitnavigering vara läsningen, och reser du med små barn är barnstol en bra sak. Tänk också på att när du bokar ett fordon på vår biluthyrning i Hoorn så garanteras du en viss fordonstyp, men ej en specifik bilmodell.

Utforska norra Holland med din hyrbil i Hoorn

Internationellt är staden Hoorn nog mest känd för att den gav namn till Sydamerikas sydspets Kap Horn, men staden i norra Holland har mer än så att erbjuda. Missa inte Westfries Museum, beläget i en iögonfallande byggnad från 1632. Museet hyser en stor samling målningar, silverföremål, porslin, antika vapen och föremål som hänger ihop med det holländska ostindiska kompaniet. Missa inte heller Museumstoomtram Hoorn Medemblik, ett ånglokdrivet tåg som kör turister den två mil långa sträckan mellan Hoorn och Medemblik. Den som är sugen på storstadsliv tar enkelt bilen 45 kilometer söderut till Amsterdam. Där väntar ett livligt nattliv, mysiga kaféer och museum i världsklass.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service