Biluthyrning
Rotterdam
Fäll ihop
Nederländerna // Rotterdam
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Rotterdam: Sixt biluthyrning online-bokning

Sixt erbjuder ett omfattande utbud av prisvänliga hyrbilar och hyrbilstjänster vid Biluthyrning Rotterdam. Här kan du välja bland fordonskategorier som ekonomi, 4x4, cabriolet minibuss eller lyxbil. Med hyrbil i Rotterdam sparar du dessutom värdefull tid eftersom du både snabbt, smidigt och bekvämt kan komma vidare till andra destinationer när du har anlänt till Rotterdam. Oavsett om du reser i tjänsten, i mindre grupp eller är på en avkopplande semester tillsammans med familjen hittar du alltid din personliga hyrbilslösning på ditt Sixtkontor när du ska hyra bil i Rotterdam.

 
 • Rotterdam Haags Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Airportplein 4
  3045 AP Rotterdam

  Må. - Fr.08:00 - 18:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

 • Rotterdam

  Sixt Biluthyrning
  Kleine Beer 601
  3067 ZW Rotterdam

  Må. - Fr.08:00 - 17:00
  Lö. - Sö.08:00 - 13:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

 • Rotterdam City/Hilton Hotel

  Sixt Biluthyrning
  Weena 4
  3012 CM Rotterdam

  Må. - Fr.08:00 - 17:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Med hyrbil i Rotterdam

När du ska hyra bil i Rotterdam och har gjort ditt personliga fordonsval bland hyrbilarna som finns i Sixt gedigna hyrbilsflotta kan du också, beroende på vilket hyrbilskontor du besöker ta del av tilläggstjänster som innefattar barnstolar för resande småttingar, hyrbilspaket för yngre förare under 25 år, försäkring, obegränsad körsträcka extra förare samt satellitnavigering som hjälper dig att hitta rätt. Kontrollera gärna själv vilka erbjudanden som gäller för den plats där just du befinner dig eller har för avsikt att resa till. Notera att ditt Sixtkontor inte kan lämna någon garanti på att samtliga bilmodeller finns tillgängliga till uthyrning, detta gäller bara för en viss kategori av hyrbilar.

Att hyra bil i Rotterdam – spännande sevärdheter och upplevelser på färden

I Rotterdam, Nederlaenderna finns en rad trevliga och mycket intressanta museer som exempelvis Nederlands Fotomuseum och Maritiem Museum. Här finns också de kända teatrarna Nya Luxor teater och teater Zuidplein med flera. Eftersom Rotterdam är uppdelat i flera distrikt kan du med en hyrbil från Biluthyrning Rotterdam enkelt och smidigt förflytta dig mellan de olika distrikten för att ta del av kultur och andra sevärdheter, shoppa eller bara strosa runt och se dig omkring i stadens olika delar. Stuva in familjen i din hyrbil och ta med dem på spännande dagsturer och utflyktsmål som ligger lite utanför staden. En kort bilresa bort finns till exempel den mycket populära nöjesparken Drievliet Family Park med spännande attraktioner för hela familjen.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service