Biluthyrning
s Gravenhage
Fäll ihop
Nederländerna // s Gravenhage
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i s Gravenhage: Sixt biluthyrning online-bokning

s-Gravenhage är det officiella namnet på Nederländernas administrativa huvudstad Haag. Om du ska besöka staden, kanske på jobb eller på semester, kan vi på Sixt hjälpa dig med din bilburna vistelse. Genom att hyra bil i s-Gravenhage kan du se dig omkring på ett bekvämt sätt. Vi tillhandahåller dessutom många olika typer av fordon, med andra ord kan du enkelt hitta en bil som passar för just din resa. För dig som endast spenderar några få dagar i staden kan en person- eller kombibil vara passande. Dessa bilgrupper är smidiga och bekväma att köra, särskilt inne i städerna. För längre resor kanske ett 4x4-fordon kan passa bättre. Vi erbjuder även lyxbilar som sportbil och cabriolet. Vår biluthyrning i s-Gravenhage ligger strax nordöst om stadens centrumkärna.

 
 • Haag Centralstation
  Anna van Buerenplein 13
  2595 DA Den Haag

  Må. - Fr.08:00 - 17:00
  Lö. - Sö.09:00 - 13:00
  Boka på detta kontoret

 • Haag Centralstation

  Sixt Biluthyrning
  Anna van Buerenplein 13
  2595 DA Den Haag

  Må. - Fr.08:00 - 17:00
  Lö. - Sö.09:00 - 13:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Tilläggstjänster hos Sixt biluthyrning i s-Gravenhage

För att underlätta din ankomst så mycket som möjligt finns vårt kontor centralt beläget alldeles vid centralstationen. Om du kommer med tåget är det bara att komma förbi och hämta ut din hyrbil i s-Gravenhage direkt. Snabbast går det om du redan förbokat bilen via hemsidan. Online ser du tydligt alla bilgrupper som finns tillgängliga under dina resedatum. Samtidigt har du möjlighet att skräddarsy bilen med praktiska tillval. Många som reser i sällskap föredrar att registrera flera förare till fordonet. Då kan ni dela upp körsträckorna som ni vill. Vi erbjuder även tillval som bilbarnstol och navigator. Att hyra bil i s-Gravenhage och boka online tar bara några minuter. Kom dock ihåg att du inte kan boka en specifik bilmodell, men att vi reserverar ett likvärdigt fordon från den bilgrupp du väljer.

Utforska Nederländerna genom att hyra bil i s-Gravenhage

När du hämtat ut din hyrbil i s-Gravenhage är det bara att sätta igång med att utforska staden. s-Gravenhage har massor att erbjuda, oavsett vilka intressen du har. Här finns gott om historia men även bra shopping, många trevliga restauranger och vackra parker. Besök Maurishuis, ett omtyckt konstmuseum beläget endast några minuter från vårt kontor. Om du reser med barnen kanske något mer spännande kan vara aktuellt? Vad sägs om Sea Life Scheveningen? Detta roliga akvarium tar du dig till via Van Alkemadelaan. Bilresan tar cirka 20 minuter. Välkommen till underbara Nederländerna!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service