Biluthyrning
Schiphol
Fäll ihop
Nederländerna // Schiphol
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Schiphol: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Sixt biluthyrning på Schiphol! På Amsterdams flygplats kan du välja mellan ett stort urval bilar från vår stora flotta. Oavsett om du reser i arbetet eller är på en nöjesresa så har vi en bil som motsvarar dina behov. När du tänkt hyra en bil på Schiphol kan du välja mellan fordon som cabriolet, 4x4, lyxbil och minibuss. Vi har Europas största flotta av premiumbilar, hos oss hittar du biltyper som motsvarar dina högt ställda förväntningar och din ekonomi.

 
 • Amsterdam Schiphol Flygplats
  Schiphol Plaza Aankomstpass.22
  1118 AX Schiphol

  Må. - Fr.07:00 - 22:00
  Lö. - Sö.08:00 - 22:00
  Helgdag08:00 - 22:00
  Boka på detta kontoret

 • Amsterdam Schiphol Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Schiphol Plaza Aankomstpass.22
  1118 AX Schiphol

  Må. - Fr.07:00 - 22:00
  Lö. - Sö.08:00 - 22:00
  Helgdag08:00 - 22:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Att hyra bil på Schiphol

Vid vår biluthyrning på Schiphol kan du skräddarsy din körupplevelse med våra tillägg. Vi vill göra din vistelse i Nederlaenderna säker och stressfri. Hos oss kan du hyra en bil med satellitnavigeringssystem för att snabbt och enkelt hitta rätt. Självklart kan du som reser med barn även lägga till bilbarnstolar och flera vuxna som reser tillsammans ta del av paketlösningar med extra förare. Vi ber dig notera att Sixt enbart kan utlova en bokad bilkategori och inte en särskild bilmodell.

Få ut det mesta av din vistelse med hyrbil på Schiphol

Från vår biluthyrning på Schiphol tar du dig snabbt in till närliggande Amsterdam. Här är det kulturella utbudet rikt och ståtar med världsberömda museer som Rijksmuseum, Van Gogh-museet och Anne Franks hus. När du njutit av det kulturella utbudet samt utforskat kanaler och gränder i den centrala staden tar du enkelt hyrbilen ut på landsbygden. Här finner du andra holländska berömdheter som väderkvarnar, tulpanfält och historiska byggnader. Visste du att det finns över 700 slott i Nederlaenderna? För den som tänkt hyra bil på Schiphol ligger det medeltida sagoslottet Muiderslot endast 20 minuters resa bort. Kultur, gastronomi, sevärdheter eller arbete – Oavsett vad som är målet för din resa så ser vi på Sixt framemot att lämna över din hyrbil på Schiphol!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service