Biluthyrning
Utrecht
Fäll ihop
Nederländerna // Utrecht
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Utrecht: Sixt biluthyrning online-bokning

När du kommer till oss på Sixt biluthyrning i Utrecht kan du vara säker på att få en förstklassig service under hela din vistelse i Nederlaenderna. Vi strävar konstant efter att hålla en hög kvalitet i hela vår verksamhet och tack vare vår sekellånga erfarenhet i branschen kan vi se till att våra kunder alltid får ett bra bemötande vid vår biluthyrning i Utrecht. För att du ska vara säker på att få en hyrbil i Utrecht med egenskaper som passar dina behov har vi på Sixt delat upp våra hyrbilar i kategorier som cabriolet, minibuss, 4x4 och lyxbil. Vi har också en ekonomi-klass för att du ska hyra bil i Utrecht oavsett budget.

 
 • Utrecht
  Hoog Catharijnepassage 5B
  3511 WP Utrecht

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 16:00
  Sö.09:00 - 13:00
  Boka på detta kontoret

 • Utrecht

  Sixt Biluthyrning
  Hoog Catharijnepassage 5B
  3511 WP Utrecht

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 16:00
  Sö.09:00 - 13:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Hyra bil i Utrecht

Våra skräddarsydda lösningar inkluderar inte bara ett omhändertagande av dig som kund under hela din resa. Vi ger dig också chansen att utforma din hyrbil i Utrecht efter dina egna preferenser tack vare våra extratjänster. Här hittar du extrautrustning som GPS och bilbarnstol som vi har möjlighet att göra i ordning inför din ankomst till Nederlaenderna. Det betyder att du kan få individuellt anpassad bil även när vi inte har möjlighet att garantera en specifik bilmodell vid bokning.

Utrecht, en stad med puls

Utrecht är hemstad åt Nederländernas största universitet och det bidrar till att ge staden ett livligt intryck. Här hittar du många trevliga barer som har öppet sent för dig som gillar att mingla. Om du vill byta nattlivet mot mer avkopplande aktiviteter kan du åka till Vianen som ligger beläget en bit söder om Utrecht. Med en bil från vår biluthyrning i Utrecht tar du dig enkelt dit och kan njuta av dess historiska centrum med anrik arkitektur. Du kan också enkelt köra till närliggande städer som Amsterdam och Eindhoven för att njuta av storstadens alla attraktioner. Vi på Sixt hjälper dig gärna med att hyra bil i Utrecht.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service