Biluthyrning
Abuja
Fäll ihop
Nigeria // Abuja
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Abuja: Sixt biluthyrning online-bokning

För dig som ska besöka Nigerias huvudstad Abuja, erbjuder vi på Sixt ett stort sortiment av fordonstyper som kan passa din resa. Alla resenärer har sina olika krav, önskemål och förutsättningar och det är något vi på Sixt tagit hänsyn till. Hos vår biluthyrning i Abuja kan du välja bland bekväma och praktiska person- och kombibilar men även kraftfulla 4x4 fordon och till och med lastbilar. Vi erbjuder något för alla, oavsett om du vill köra ekonomi- eller lyxklass. Vi har både en biluthyrning i Abuja precis vid flygplatsen, men även andra kontor i staden. Du hittar oss enkelt, vi är belägna strax söder om centrum.

 
 • Abuja Int. Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Abuja 09
  . Abuja

  Må. - Sö.08:00 - 18:00
  Helgdag08:00 - 18:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

 • Abuja

  Sixt Biluthyrning
  Constitution Avenue
  234-9 Abuja

  Må. - Sö.07:00 - 18:00
  Helgdag07:00 - 18:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Skräddarsy din vistelse med hyrbil i Abuja

Våra bilar är moderna, bekväma och gör din resa smidigare. När du ska hyra bil i Abuja kan du lägga till diverse tillval, allt för att skräddarsy din bil. Våra tillval är bland annat en mobiltelefon med lokalt SIM-kort, utökad försäkring eller att välja en personlig chaufför, ett populärt val bland de som inte känner sig helt bekväma med att köra utomlands. Tänk på att våra tillvalstjänster ibland kan se olika ut beroende på vilket kontor du väljer. När du ska hyra bil i Abuja kan du smidigt förhandsboka direkt via vår hemsida. Kom bara ihåg att vi inte har någon möjlighet att reservera en viss bilmodell.

Vandring, kultur och djurparker

Det finns mängder av saker att se och göra i Abuja. För dig som gillar natur och friluftsaktiviteter är ett besök till det kända berget Zuma Rock ett måste! Hit tar du dig på endast en timme med hyrbil i Abuja från oss. Vill du få med lite kultur under resan? I så fall kan du alltid besöka den vackra nationalmoskén i staden. Du kör hit på 8 minuter. För att hinna med så mycket som möjligt under din vistelse i Nigeria är det alltid bekvämt att hyra bil i Abuja. Du kan enkelt köra både längre och kortare distanser och lägga upp resan som du vill.

 

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service