Biluthyrning
Lagos
Fäll ihop
Nigeria // Lagos
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Lagos: Sixt biluthyrning online-bokning

Vår biluthyrning i Lagos, Nigeria, har personbilar, kombibilar och 4x4-bilar. Dessa kan du använda för alla möjliga typer av vistelser, från affärsresan till familjesemestern. Hos vår biluthyrning i Lagos kan du även välja minibussar samt både ekonomi- och lyxbil. Boka helt enkelt den hyrbil från Lagos som har allt du behöver, vare sig det handlar om extra komfort eller ett större utrymme för passagerare och bagage.

 
 • Lagos Int. Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Ikeja 01
  . Lagos

  Må. - Sö.08:00 - 18:00
  Helgdag08:00 - 18:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Utrusta din hyrbil från Lagos med hjälp av vår hemsida

Lagos är landets största stad och här finns det en hel del att se och göra. Genom att hyra en bil i Lagos kan du både utforska stadens alla sevärdheter och även köra till andra städer och sevärdheter utanför stadsgränserna. Använd dig av våra extratjänster för att själv ange hur bilens försäkring ska se ut eller vad bilen ska komma utrustad med. Även om vi på Sixt inte kan garantera enskilda bilar när du bokar, endast en bil från den valda kategorin, så ser vi alltid till att du får alla tillvalstjänster du väljer. Reser du med familjen kan du hyra en bil från Lagos hos oss på Sixt som kommer med navigator, en skräddarsydd bilförsäkring och en bekväm bilbarnstol. Om du dessutom bokar en 4x4-bil kan du köra utan problem även på den tuffa terrängen du hittar hos nationalparkerna i Nigeria.

Vackra stränder och fantastisk natur kan du nå genom att hyra en bil från Lagos

Den nigerianska staden ligger precis vid kusten, vilket innebär att du enkelt kan hitta till sol och bad när du har en egen bil. Du kan bland annat välja mellan Bar beach, Lekki beach och Elegushi beach, för att nämna några. Staden har även ett flertal intressanta museum fyllda med konst och artefakter från den nigerianska kulturen. Du kan även köra till Victoria Island, en före detta ö som numera är förbunden med fastlandet via broar. Runt staden finns det flera öar, redo att utforskas på olika sätt.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service