Biluthyrning
Lagos Victoria Island
Fäll ihop
Nigeria // Lagos Region // Lagos Victoria Island
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Lagos Victoria Island: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Adeola Odeku Street 68A
  . Lagos NG +234-7088606811
 
Typ av kontor: Stad
GDS - Kod: LOSC01
Öppettider
Må. - Sö.07:00 - 18:00
Helgdag07:00 - 18:00
 
 Dygnet runt upphämtning
Dygnet runt återlämning

Du kan alltid hyra bil på Lagos Victoria Island hos oss på Sixt

Ska du resa till Nigeria? I så fall är du varmt välkommen att besöka oss på Sixt! Vårt kontor hittar du i södra Lagos på Victoria Island. I närheten finns universitetet National Open University of Nigeria samt det stora shoppingcentret Mega Plaza, endast en kilometer bort. När du väljer att hyra bil på Lagos Victoria Island blir det betydligt enklare att ta dig runt i staden samt åka till närliggande städer om du skulle vilja. Eftersom vårt kontor ligger i närheten av väg E1 (som ansluter sig till större motorvägar), är det väldigt smidigt att ta dig vidare till dina destinationer.

Skaffa en praktisk hyrbil på Lagos Victoria Island

Ska du till Lagos på semester? Eller är du kanske här på jobbresa? Oavsett vad dina krav, önskemål och förutsättningar är, har vi på Sixt passande fordonskategorier för alla resenärer. Via vår hemsida kan du smidigt hyra bil på Lagos Victoria Island och välja bland både person- och kombibilar men även 4x4 fordon samt lastbilar. Se till att applicera tillval som gör din hyrbil på Lagos Victoria Island ännu bättre. Vi erbjuder smarta tjänster som försäkringar eller en mobiltelefon med lokalt SIM-kort. Du behöver inte ens köra själv, på vårt kontor i staden erbjuder vi även bilar med personlig chaufför. Att boka din bil online är enkelt, men kom ihåg att vi inte har möjlighet att förhandsboka en speciell bilmodell. Vi bokar istället upp en hyrbil på Lagos Victoria Island från den önskade fordonskategorin. Snart ses vi %u2013 välkommen till vår biluthyrning på Lagos Victoria!

Kom in till Sixt biluthyrning i Lagos Ikeja när du behöver en bra bil

Endast 8 minuter från den internationella flygplatsen Murtala Muhammed hittar du vårt kontor. Oavsett om du anländer med flyg, bil eller buss finns vi lättillgängliga, det ligger exempelvis en busstation precis utanför oss. Tack vare vårt centrala läge precis intill A5 kan du snabbt ta dig vidare in i landet eller utforska stadens sevärdheter. Vi på Sixt förenklar din vistelse i Nigeria genom att erbjuda en funktionell hyrbil i Lagos Ikeja som passar dina ändamål.

Gör det enkelt att hyra bil i Lagos Ikeja

Vi på Sixt har gjort det smidigt och lätt att hyra bil i Lagos Ikeja. Genom att erbjuda flertalet fordonskategorier som bland annat person- och kombibil, 4x4 fordon samt lastbilar, kan våra kunder enklare välja ut något som passar. Dessutom har vi samlat ett bra utbud av tillvalstjänster. Dessa kan du använda för att anpassa din hyrbil i Lagos Ikeja. Du kan bland annat utöka bilens försäkringspaket, lägga till en bilbarnstol eller en mobiltelefon med lokalt SIM-kort. Vill du inte köra själv? Varför inte hyra bil i Lagos Ikeja med privat chaufför? Du hämtar smidigt ut din bil och återlämnar den vilken tid du vill. För en smidigare upplevelse rekommenderar vi att du förbokar din hyrbil i Lagos Ikeja redan online, på vår hemsida. Här kan du boka en önskad fordonskategori med dina tillval, vi kan dock inte reservera en specifik bil. Varmt välkommen till oss i Lagos!

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.07:00 - 18:00
Helgdag07:00 - 18:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Lagos Victoria Island LOSC01 Adeola Odeku Street 68A . Lagos 6.430524, 3.412837 +234-7088606811

Sixtkontoret Lagos Victoria Island LOSC01

Adeola Odeku Street 68A
. Lagos
 
Tel. +234-7088606811

Upphämtning & retur utanför öppettiderna

Upphämtning är möjlig utanför öppettiderna. Retur är möjlig utanför öppettiderna.

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • 4x4
 • Lastbil
 • Dygnet runt upphämtning
 • Dygnet runt återlämning

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service