Biluthyrning
Port Harcourt
Fäll ihop
Nigeria // Port Harcourt
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Port Harcourt: Sixt biluthyrning online-bokning

Port Harcourt är en stad i den södra delen av Nigeria, precis vid Nigerdeltat. Detta är en industristad som många stora företag använder som bas. Om du är här för att göra affärer kan du hyra en bil i Port Harcourt hos oss på Sixt som passar just dina resplaner. Vi har både ekonomi- och lyxbilar i form av sedaner, herrgårdsvagnar, 4x4, lastbilar och minibussar. Du kan både hämta upp och återlämna din hyrbil i Port Harcourt när som helst under dygnet.

 
 • Port Harcourt
  Aba Road
  234-084 Port Harcourt

  Må. - Sö.07:00 - 18:00
  Helgdag07:00 - 18:00
  Boka på detta kontoret

 • Port Harcourt

  Sixt Biluthyrning
  Aba Road
  234-084 Port Harcourt

  Må. - Sö.07:00 - 18:00
  Helgdag07:00 - 18:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Vår biluthyrning i Port Harcourt har extratjänster som kan förenkla din vistelse

Port Harcourt är inte bara en industristad för affärsmän att besöka utan även en stad för dig som vill utforska Nigeria och dess vackra omgivningar. Om du ska köra en hyrbil från Port Harcourt till någon av de närliggande städerna eller naturreservaten kan det vara bra att lägga till extratjänster. Vi på Sixt ger dig möjlighet att lägga till praktisk utrustning som exempelvis GPS, bilbarnstol eller en utökad bilförsäkring. Allt detta hittar du när du ska hyra en bil i Port Harcourt via vår hemsida. Vi bjuder även på en obegränsad körsträcka, perfekt för dig som planerar längre bilutflykter!

Upptäck den vackra naturen genom att hyra bil i Port Harcourt

Staden Port Harcourt ligger mitt i delstaten Rivers State. I den västra delen av delstaten hittar du två nationalskogar, Bayelsa och Orashi. Bägge är väl värda en bilresa. Bayelsa, skogen som ligger längst bort, tar cirka två timmar att nå från vår biluthyrning i Port Harcourt. Om du har tid kan det vara värt att köra österut för att komma till Cross River National Park. Det är en bilresa som tar cirka fem timmar, men enbart färden dit bjuder på flera spännande upplevelser och vackra vyer. Det är ett utmärkt sätt att se landet på.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service