Biluthyrning
Alesund
Fäll ihop
Norge // Alesund
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Alesund: Sixt biluthyrning online-bokning

Att hyra bil i Alesund ger dig större flexibilitet när du reser och vid sin gedigna hyrbilsflotta i Alesund erbjuder Sixt hyrbilar i kategorier som cabriolet, 4x4, ekonomi, minibuss och lyxbil. Vare sig du reser med din familj, i mindre grupp eller i affärer kommer du att kunna hitta ett fordon som är anpassat för just dina specifika behov och önskemål så att du kan lägga tiden på annat än reseplanering. Med en bil från Biluthyrning Alesund blir du precis så flexibel som du drömmer om att vara när du är ute och reser.

 
 • Ålesund Flygplats
  P.boks Vigra Lufthavn
  6040 Vigra

  Må. - Sö.08:00 - 24:00
  Helgdag08:00 - 24:00
  Boka på detta kontoret

 • Ålesund Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  P.boks Vigra Lufthavn
  6040 Vigra

  Må. - Sö.08:00 - 24:00
  Helgdag08:00 - 24:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Att hyra bil i Alesund, Norge

Sixt strävar efter att du som kund ska få ut mesta möjliga av din resa och din hyrbil när du vänder dig till Biluthyrning Alesund. Till ditt fordonsval kommer du även, beroende på vilket hyrbilskontor du vänder dig till att kunna komplettera din hyrbil med populära tilläggstjänster som försäkring, extra förare, obegränsad körsträcka samt satellitnavigering som är till stor hjälp om du inte är hemmastadd i området, barnstolar för de yngsta barnen samt ett särskilt hyrbilspaket för förare under 25 år. Det bästa är om du själv kontrollerar vilka lokala erbjudanden som är aktuella för den plats du befinner dig på eller ska åka till. Var vänlig att notera att ditt Sixtkontor inte har möjlighet att garantera specifika bilmodeller då detta endast gäller vissa kategorier av hyrbilar.

Minnesvärda upplevelser och sevärdheter med hyrbil i Alesund

I Alesund hittar du flera spännande kyrkor och museer och när du är i Alesund ska du heller inte missa att ta med familjen till Atlantic Sea Park som är stort havsakvarium längst ute vid Atlantkusten och endast ligger en kort bilresa bort från Alesund. Med en hyrbil från Alesund kan du också ta del av de fantastiska naturupplevelser och vandringsleder som exempelvis Hogkubben som ligger i närheten av staden och som både erbjuder vandring och en fantastisk utsikt. Att hyra bil i Alesund ger dig och dina medresenärer möjlighet att uppleva mer på kortare tid.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service