Biluthyrning
Alta
Fäll ihop
Norge // Alta
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Alta: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Sixt biluthyrning i Alta, högt upp i norra Norge. Härifrån tillhandahåller bilmodeller som lämpar sig för alla typer av resenärer som vill hyra bil i Alta. Vi har personbilar, kombibilar, lastbilar och stabila 4x4-bilar för dig som behöver ett kraftfullt fordon. Hitta en passande hyrbil hos Sixt i Alta och boka smidigt här på vår hemsida.

 
 • Alta Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Alta Lufthavn
  9515 Alta

  Må. - Fr.06:00 - 23:00
  Sö.08:30 - 23:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

 • Alta

  Sixt Biluthyrning
  Skiferveien 2
  9513 Alta

  Må. - To.08:00 - 21:00
  Fr.08:00 - 16:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Skräddarsydd hyrbil från Sixt biluthyrning i Alta

På vår hemsida kan du enkelt välja det kontor som passar dig bäst när du vill hyra bil i Alta. Du väljer en bilgrupp här på nätet och vi ser till att en bil från den valda kategorin är redo när du anländer i Alta. När du bokar din hyrbil i Alta online kan du även välja bland praktiska tillvalstjänster. Här erbjuds exempelvis navigator eller vinterutrustning. Våra tillvalstjänster varierar mellan olika kontor. I vissa fall bjuder vi på både försäkring och vinterdäck. Oavsett om du väljer att hyra en bil från flygplatsen eller från något annat kontor i Alta ser vi till att du får en bil som tillgodoser dina önskemål. Vi garanterar dock inte specifika bilmodeller utan reserverar en bil från vald fordonskategori.

Utforska fjordarna och norra Norge från vår biluthyrning i Alta

Starta ditt äventyr i Norge hos oss på Sixt. Från våra kontor kan du snabbt börja utforska både staden och området. Gör ett besök till den moderna kyrkan Nordlyskatedralen eller till Alta museum. Vill du verkligen uppleva naturen bör du köra till Vassbotndalen, cirka en timma väster om staden. Du kan även köra till Olderfjord för en dagstur, eller varför inte hela vägen upp till Nordkapp, Europas nordligaste punkt. Se till att du väljer en bekväm bil om du ska köra långt och länge i Norge. Vi på Sixt hjälper dig gärna hitta en bil för just din resa i landet.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service