Biluthyrning
Arendal
Fäll ihop
Norge // Arendal
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Arendal: Sixt biluthyrning online-bokning

Vid Norges södra kust ligger staden Arendal. Med hjälp av vår biluthyrning i Arendal kan du utforska hela kusten och närområdet på ett flexibelt och behagligt sätt. Vi tillhandahåller en passande hyrbil i Arendal för just din resa. Vår stora fordonsflotta består av personbilar, kombibilar, 4x4-bilar och till och med minibussar och lastbilar. För en stressfri resa i Norge hälsar vi dig välkommen att hyra bil i Arendal hos oss på Sixt!

 
 • Arendal

  Sixt Biluthyrning
  Asbieveien 58
  4848 Arendal

  Må. - Fr.08:00 - 15:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Välkommen att hyra bil hos Sixt biluthyrning i Arendal

Den vackra staden Arendal är ett nöje att utforska med en egen bil. Från vår biluthyrning i Arendal kan du enkelt köra längst med kusten för att uppleva den vackra skärgården i regionen. Du kan välja mellan flera bilgrupper men även bland våra tillvalstjänster. Dessa tjänster varierar mellan våra kontor i landet. När du väljer att hyra bil i Arendal bjuder vi på 300 fria kilometer, olika försäkringar och vintertillägg. Boka online så står din hyrbil i Arendal redo att användas när du anländer. Vi reserverar endast en bil från den valda fordonskategorin, ej specifika bilmodeller.

Utforska Norges vackra natur med en hyrbil från Sixt i Arendal

Det finns flera fördelar med att hyra en egen bil när du är i Norge. Speciellt med tanke på hur vacker den norska kusten är. Arendal är en mysig stad som är väl värd att utforska med en bil, exempelvis har du både Hisøy och Tromøy bara en kort biltur. Kör till Spornes strand på Tromøys kust om du vill sola och bada. Du kan även köra söderut längst med E18 för att komma till den vackra kuststaden Grimstad. Besök populära Ibsenmuseet när du väl är där. Med en egen hyrbil från oss på Sixt är det både enkelt och bekvämt att köra längst med kusten och stanna till vart du vill.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service