Biluthyrning på Haugesund Flygplats

 

Mest populära bilarna i Haugesund Flygplats

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Haugesund Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Haugesund Flygplats

Adress

Helganesveien 350, 4262 Avaldsnes, Norge
Mer information

Kontorstider

mån - sön
07:00 - 00:00
Helgdagar
07:00 - 00:00

Våra tjänster på Haugesund Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt tillhandahåller ett gediget och brett sortiment av biluthyrningstjänster för dig som flyger till Flygplats Avaldsnes och planerar att fortsätta din resa med bil. Hyrbilssortimentet består bland annat av kategorierna sport, ekonomi, 4x4, cabriolet, lyxbil och minivan. Du har också möjlighet att komplettera ditt fordonsval med tjänster som barnstolar, uthyrning för förare under 25 år, tilläggsförare och satellitnavigering samt försäkring och obegränsad milkostnad med mera, beroende på ditt val av hyrbil. När du planerar att hyra bil vid Haugesund flygplats är det bra om du själv tar reda på vad som gäller för just denna plats.
Att Hyra bil vid Haugesund Flygplats - HAU

Att Hyra bil vid Haugesund Flygplats - HAU

Haugesund Flygplats eller Haugesund lufthavn, Karmøy som den heter på norska ligger sydväst om staden Karmøy kommun med cirka 9,3 kilometer in till Haugesund centrum. När du har landat på flygplatsen följer du bara skyltarna som leder dig till Biluthyrning Haugesund Flygplats och kontoret på Helganesveien 350, 4262 Avaldsnes där du hittar din hyrbil och där du även kan återlämna den. Det finns ingen garanti för att specifika bilmodeller är tillgängliga för uthyrning då detta endast gäller bilmärken.
Utflyktsmål och attraktioner med hyrbil i Haugesund

Utflyktsmål och attraktioner med hyrbil i Haugesund

Den som är ute efter naturupplevelser har hittat helt rätt och med en hyrbil från Haugesund Flygplats kan du exempelvis uppleva Karmøy strand som med sina vita stränder är ett måste att besöka för den som reser i trakterna kring Haugesund. Du kan också ta dig till Steinsfjellet, den härliga parken Byparken, gå på något av stadens sevärda museum eller kanske strosa och shoppa på Haraldsgaten i Haugesund centrum. Du kan hyra din bil på Haugesund Flygplats och sedan ge dig ut på äventyr i dessa fantastiska trakter eller kanske trivs du så bra i din Sixt hyrbil att du väljer att åka vidare!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Haugesund Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Haugesund Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Haugesund Flygplats så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Haugesund Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Haugesund Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 78 omdömen
Återlämningen av bilen
(5,0)
Bilen
(4,9)
Vägen till Sixt
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Vanliga frågor om hyrbilar på Haugesund Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Haugesund Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Haugesund Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Haugesund Flygplats

Visa mer