Biluthyrning på Bardufoss Flygplats

 

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Bardufoss Flygplats

Adress

Bardufoss Airport, 9325 Bardufoss, Norge
Mer information

Kontorstider

mån - tor
08:00 - 17:30
fre
08:00 - 19:00
sön
14:00 - 15:00 18:30 - 20:00
Helgdagar
10:00 - 18:00

Våra tjänster på Bardufoss Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Upplev den häpnadsväckande och unika naturen i norra Norge i en hyrbil från Sixt Biluthyrning på Bardufoss Flygplats. Du kan enkelt hyra en bil från Bardufoss flygplats (BDU) som ger dig både komfort och körglädje på de norska vägarna. Sixt erbjuder person- och kombibilar samt stadsjeepar och lastbilar från märken som Volkswagen, Toyota, Ford och Volvo. Du har möjlighet att välja vilket bilmärke du vill hyra, men vi kan inte garantera specifika bilmodeller. Till ditt val av hyrbil kan du dessutom välja till tjänster såsom fria kilometer, försäkringar och navigator. Vi skräddarsyr ett avtal som passar dina personliga preferenser och din ekonomi.
Från militär till kommersiell flygplats

Från militär till kommersiell flygplats

Att hyra en bil från Bardufoss flygplats är ett behändigt sätt för att upptäcka landskapen i området. Flygplatsen ligger 77 meter ovan havsytan och byggdes för militära ändamål 1938. Flygplats Bardufoss öppnade sina första civila flygningar redan 1956 och numera landar över 200 000 passagerare där varje år. 2011 öppnade flygplatsen för kommersiella flyg från Storbritannien och har sedan dess även benämnts med namnet "Snowman International". Med en hyrbil från Bardufoss Flygplats tar du dig snabbt till orten Bardufoss 1,2 kilometer från flygplatsen och till alla äventyr och sevärdheter som finns omkring.
Att se och göra runt Bardufoss

Att se och göra runt Bardufoss

Bardufoss ligger i Sverigegrannen Målselvs kommun. På sommaren erbjuder platsen midnattssol och och på vintern finns det goda chanser att uppleva norrskenet. Genom att hyra en bil på Bardufoss Flygplats tar du dig säkert till platser såsom Øvre Dividal nationalpark med Nord-Norges mest varierande vildmark, Norges nationella vattenfall, Målselvfossen och världens nordligaste djurpark, Polar Park. Målselv ger goda möjligheter att vandra och klättra i berg. Til topps i Målselv erbjuder turer av olika svårighetsgrad, från barnvänliga Varto 216 meter ovanför havsytan till Alappen 1488 meter ovan havsytan. Det finns även gott om skidspår i området och hos Sixt Biluthyrning på Bardufoss Flygplats ser vi till att du har en bil som är väl förberedd på väglaget om du skulle besöka oss under de snöiga vintermånaderna.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Bardufoss Flygplats

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Bardufoss Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Bardufoss Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på Bardufoss Flygplats?
Boka enkelt en bil under en längre tid på Bardufoss Flygplats genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,4
En sammanställning av 6 omdömen
Återlämningen av bilen
(5,0)
Vägen till Sixt
(5,0)
På Sixt-kontoret
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.

Vanliga frågor om hyrbilar på Bardufoss Flygplats

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Bardufoss Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Bardufoss Flygplats

Visa mer