Biluthyrning
Batsfjord
Fäll ihop
Norge // Batsfjord
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Båtsfjord: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till vår biluthyrning i Båtsfjord när du vill hyra en passande bil för din resa i allra nordligaste Norge. Vi på Sixt har en stor fordonsflotta som innefattar flera bilkategorier, bland annat personbilar, 4x4-bilar och kombibilar. Behöver du en hyrbil i Båtsfjord med extra mycket utrymme har vi även lastbil och minibuss att välja. Underlätta din resa genom att hyra bil i Båtsfjord hos oss på Sixt.

 
 • Båtsfjord

  Sixt Biluthyrning
  Batsfjord Bilsenter AS
  9990 Batsfjord

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 15:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Skräddarsydd resa med Sixt biluthyrning i Båtsfjord

Vår mission är att erbjuda bilar som passar alla resenärer, oavsett om de är här för affärer eller om de vill kunna utforska och upptäcka landskapet och naturen. Vi har bilar för små och stora grupper och dessutom flera tillvalstjänster att välja mellan. Välj en bekväm premiumbil eller en hyrbil i Båtsfjord som passar dig som tänker på din ekonomi. Vi bjuder på 100 fria kilometer samt vintertillägg. Du kan även utrusta din hyrbil med exempelvis navigator. Observera att varje kontor har sina egna villkor och minimikrav, samt att de bjuder på olika tillvalstjänster. Du bokar en hyrbil i Båtsfjord enkelt via hemsidan. Vi reserverar en bil från den bilgrupp du väljer, inte den specifika bilmodellen, och ser därefter till att den är redo att rulla när du anländer.

Vår biluthyrning i Båtsfjord gör din vistelse bekvämare

Vi ger dig friheten att själv välja vart du ska köra och när du ska köra genom att hyra bil i Båtsfjord. Ta vilken väg du vill - utforska fjordarna längst med kusten eller kör in till Makkaurhalvøya för att ta del av den vackra naturen. Båtsfjord är en riktig fiskestad, full med restauranger som erbjuder fiskerätter och annat gott från havet. Du kan även köra till den vackra kyrkan strax utanför stadskärnan genom att hyra bil i Båtsfjord. Det är en modern kyrka med Europas största glasmålade korsvägg. Söderut har du Varangerhalvøya nationalpark. Staden är belägen i nordligaste Norge så det är praktiskt att hyra en kraftfullare bil när du besöker regionen.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service