Biluthyrning på Halden

 

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Halden

Adress

Svinesundparken 11, 1788 Berg i Østfold, Norge
Mer information

Kontorstider

mån - fre
08:00 - 16:00

Våra tjänster på Halden

Du kan hyra en bil i Halden som vi kör till din leveransadress

Du kan hyra en bil i Halden som vi kör till din leveransadress

Välkommen till Halden, en av de städer som ligger närmast den svenska gränsen. Vi har ingen biluthyrning i Halden som du kan besöka utan istället erbjuder vi vår leveranstjänst. Det innebär att vi kör ut en hyrbil från Halden till den adress du anger när du bokar. Använd hemsidan för att både välja ut en bil och för att kunna ange vilken plats vi ska köra bilen till. Vi kan lämna av bilen när som helst under dygnet. Dessutom kan du även ange olika extratjänster som din valda bil ska komma utrustad med. Allt detta gör du på vår hemsida.
Att hyra en bil i Halden online går både snabbt och smidigt

Att hyra en bil i Halden online går både snabbt och smidigt

Vi på Sixt har gjort vårt bästa för att vår hemsida ska vara så enkel som möjlig att förstå och använda. Du börjar med att ange resedatum. När du väl klickat på beräkna pris kommer du även att behöva ange upphämtning och återlämningsadress innan du kan välja vilken hyrbil från Halden du vill ha. Klicka på "Delivery and collection" för att göra detta, precis under fältet där det står Halden/Delivery Service. Du kan därefter välja om du vill ha en personbil, en herrgårdsvagn, en SUV, en minibuss eller en stor lastbil när du ska hyra en bil i Halden. Notera att bilarna har olika åldersgränser för föraren (19 och 23 år). När du valt en hyrbil från Halden kan du lägga till extratjänster om du vill. Vi på Sixt rekommenderar alltid en GPS eftersom det förenklar alla dina bilfärder i landet, oavsett om det är en jobbresa eller en nöjesresa. Vi bjuder även på 100 km per dag och om du vill ha mer kan du ange att du vill ha en obegränsad körsträcka, ange det på bokningssidan. Detta är bara några av de val du kan göra när det kommer till våra extratjänster. Om den valda bilen inte finns att tillgå kommer du att få en likvärdig bil från samma bilkategori istället. Välkommen till oss på Sixt! Vi finns här för att hjälpa dig med alla dina bilresor i Norge, oavsett vart i landet du ska.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Halden

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Halden.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Halden?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på Halden?
Boka enkelt en bil under en längre tid på Halden genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Vanliga frågor om hyrbilar på Halden

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Halden?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Halden

Visa mer