Biluthyrning
Egersund
Fäll ihop
Norge // Egersund
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Egersund: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkomna till vår biluthyrning i Egersund, precis vid den södra kusten i Norge. Vi ser fram emot att få hjälpa dig hitta en hyrbil i Egersund som passar just din vistelse här. Vi har bilar som passar alla ändamål, från bekväma lyxbilar till funktionella kombibilar och smidiga personbilar. Vår fordonsflotta har bilar för alla budgetar. Se till att hyra bil i Egersund hos oss redan idag, välj ett kontor som passar just dig bäst.

 
 • Egersund

  Sixt Biluthyrning
  Høljebakkane 10
  4373 Egersund

  Må. - Fr.07:00 - 16:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Egersund

När du har valt ett passande kontor och en bilkategori som du tycker om så kan du även välja tillvalstjänster när du ska hyra bil i Egersund. Här finns det flera att välja mellan och i många fall ingår även vissa tillvalstjänster redan från början. Är du här för att semestra med familjen kan du välja att utrusta bilen med barnstol. Vi har olika storlekar på dessa. Du kan även lägga till en passande navigator. På så sätt har du alltid koll på vart du är i Norge och hur du ska ta dig fram till destinationen. Tillvalstjänsterna varierar mellan våra olika kontor, precis som bilutbudet. Se till att hyra bil i Egersund genom att boka en bil online. Vi garanterar inte specifika bilar utan bara att du får en bil från den valda kategorin.

En bättre vistelse med hyrbil från vår biluthyrning i Egersund

Få platser är lika vackra som den norska kusten och de norska fjordarna. Detta gäller speciellt i södra Norge, där vädret inte blir riktigt lika kallt som högre upp i landet. Från Egersund är det nära till flera storstäder, bland annat populära Stavanger. Det tar cirka en timme och 15 minuter att köra till Stavanger med en hyrbil från Egersund. Kom till vår biluthyrning i Egersund när du vill ha en bil som passar dig och dina förutsättningar perfekt.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service